ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΔΑΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

«Να, γιατί χάσαμε στο Άργος Ορεστικό»

*«Δεν χάθηκε τίποτα. Πάμε για νίκη με τη ΧΑΝΘ» το μήνυμα της διοίκησης

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2014 14:11 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:03

 

Του Κ. Γκιάστα

Μετά από έξι εβδομάδες ο Φοίνικας Stathis Ceramica ηττήθηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ. Στους λόγους αυτής της ήττας, στην έδρα του Άργους Ορεστικού στάθηκε χθες βράδυ ο προπονητής Θρασύβουλος Λιάγκας καθώς με τη λήξη της προπόνησης (πρώτη γι αυτήν την εβδομάδα αφού τη Δευτέρα δόθηκε ρεπό) στο κλειστό του Αλκαζάρ όλοι παρακολούθησαν βίντεο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο τεχνικός μίλησε τόσο για τα ατομικά όσο και τα ομαδικά λάθη που οδήγησαν στην ήττα αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα δεν άντεξε στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρά την ήττα ωστόσο δεν υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα. Το αντίθετο μάλιστα καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε στον ενάμιση τελευταίο μήνα ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Γι αυτό το λόγο η διοίκηση μέσω του διευθυντή, Ανδρέα Κολτσίδα τόνισε στους παίκτες που είναι δίπλα τους και τους στηρίζει ακόμα σε άσχημα αποτελέσματα. Τους τόνισε τη σημαντικότητα του ερχόμενου αγώνα κόντρα στη ΧΑΝΘ που θα αποτελέσει μια πολύ καλή ευκαιρία για να ανέβει βαθμολογικά αφού από τη δεύτερη θέση έπεσε στην τέταρτη.

Αγωνιστικά δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες προπονούνται κανονικά. Για τον αγώνα της Κυριακής (17.00) στο κλειστό του Αλκαζάρ μια αντιπροσωπεία αθλητών θα βρεθεί σε κάποιο σχολικό συγκρότημα της πόλης για να μοιράσει ως είθισται άλλωστε

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass