Πάλεψε φιλότιμα ο ΝΟΛ Exalco

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-6

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2024 12:13

Πάλεψε φιλότιμα ο νεοφώτιστος στην κατηγορία ΝΟΛ Exalco, αλλά ηττήθηκε τελικά από τον Εθνικό στον Πειραιά με σκορ 9-6, στην πρεμιέρα του 39ου Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών στην υδατοσφαίριση.


Μεγάλη στιγμή για τη λαρισινή ομάδα η συμμετοχή της στην Α1 ανδρών και ντεμπούτο για τον πολύπειρο Αντώνη Χαριτάκη και τον Άλι Σάλεχ.
Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 5-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του ΝΟΛ Exalco που ήταν μαχητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά γνώρισαν τελικά την ήττα απέναντι στον Εθνικό, που έχει υψηλές φιλοδοξίες.
Οκτάλεπτα: 5-2, 1-0, 3-2, 0-2.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Δαμίγος, Πρέκας 1, Θαλασσινός, Νάννος, Γερακούδης, Ιωάννου 1, Άντζιτς 2, Καραβιώτης, Παπάκος 1, Λιαπάκης 3, Λαδάς Ε. 1, Λαδάς Π., Λαδάς Σ., Πανάρετος, Ξυλάς Κώνστας.
Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ EXALCO (Δημήτρης Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Δανιήλ 1, Γκανάτσιος 1, Χατζής, Σάλεχ 3, Πάτσικας, Χαριτάκης 1, Στεργίου Γ., Παράσχος, Πατούνας, Μεταξιώτης, Τσούτσας, Κόκκινος, Μότσιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass