Με νέο προπονητή ο Ηρακλής στη Λάρισα

ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ!

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2024 12:30

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της στο γήπεδο Αλκαζάρ χωρίς κανένα πρόβλημα (κάποιες ενοχλήσεις έχει μόνο ο Ηλιάδης) ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον ΠΟΤ Ηρακλή, αλλά αυτή τη στιγμή το ερωτηματικό είναι τι αλλαγές μπορεί να κάνει ο νέος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης (Στάικος), που εντελώς ξαφνικά ανέλαβε χθες την τεχνική ηγεσία.


Σίγουρα ένας προπονητής δεν μπορεί να αλλάξει πολλά σε λίγες ώρες, αλλά κάποια κίνηση μπορεί να μην την έχουν υπολογίσει στη λαρισινή ομάδα. Αυτό ήρθε μάλλον ως κίνητρο για να υπάρξει μεγαλύτερη συγκέντρωση στον αγώνα, αφού όλα έδειχναν μέχρι προχθές ότι η ομάδα του Ηρακλή θα έπαιζε στη Λάρισα με υπηρεσιακό προπονητή.
Τώρα βέβαια δημιουργούνται κάποια νέα δεδομένα, αλλά η ΑΕΛ με την ποιότητα που έχει σίγουρα είναι το φαβορί της αναμέτρησης και εύκολα ή δύσκολα λογικά θα κερδίσει τον αντίπαλό της.
Αυτό που τονίζει ο Βοσνιάδης είναι ότι η ομάδα δεν πρέπει να έχει άγχος και οφείλουν όλοι να δώσουν τον καλύτερό εαυτό τους.
Μεγάλες αλλαγές δεν αναμένονται στην ομάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στην Κατερίνη με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και μάλλον κάποιοι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή ίσως βρεθούν στο αρχικό σχήμα.
Λογικά όλα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση όπου ο τεχνικός αναμένεται να κάνει τις σχετικές δοκιμές στις θέσεις που προβληματίζεται ενόψει του μεθαυριανού παιχνιδιού.
ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ
Η διοίκηση του Ηρακλή αποφάσισε να δώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Θανάση Στάικο, που υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν και θα αντικαταστήσει τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Στο πλευρό του θα έχει τον Ακη Στολτίδη, που έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ηρακλή και στη συνέχεια του Ολυμπιακού.
Ο Θανάσης Στάικος ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Βύζαντα Μεγάρων, Αχαϊκή, Ηλυσιακό, Καλαμάτα, Φωστήρα, Αγία Παρασκευή, Παναιγιάλειο και Ερμιονίδα.
Τη σεζόν 2020-2021 ο 44χρονος τεχνικός επέστρεψε στην Ερμιονίδα, ενώ από το καλοκαίρι του 2021 αποχώρησε για να εργαστεί στον Π.Α.Σ. Γιάννινα ως συνεργάτης του Ηρακλή Μεταξά. Στη συνέχεια ανέλαβε ως πρώτος προπονητής όπου έμεινε στον πάγκο για 49 αγώνες με 8 νίκες, 18 ισοπαλίες και 23 ήττες ως απολογισμό.
ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε. Λάρισα χρηματική ποινή 500 € για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος 2024-25 Λάρισα-Πανσερραϊκός στις 26/09/2024.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass