Προσωρινά στον πάγκο του Αστέρα Τρ. ο Δουβίκας

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2024 7:29

Ο Αστέρας Τρίπολης έλυσε τη συνεργασία του με τον Κλοντ Μακελελέ και ψάχνει για νέο προπονητή, με τον Αργύρη Γιαννίκη, γνωστό από τη θητεία του σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ, να προβάλει ως ο βασικός υποψήφιος.


Σήμερα, πάντως, η ομάδα της Αρκαδίας θα παίξει στην Καβάλα κόντρα στην τοπική ομάδα, για την 4η φάση του Κυπέλλου και στον πάγκο της θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό τον Γιάννη Δουβίκα, που είναι ο προπονητής της Κ-19 του συλλόγου.
Ο έμπειρος προπονητής, πατέρας του Τάσου Δουβίκα, που αγωνίζεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Θέλτα, εργάζεται εδώ και χρόνια στις ακαδημίες του Αστέρα, ενώ έχει διατελέσει ξανά υπηρεσιακός, στα πλέι οφ της σεζόν 2022-23, για τέσσερα παιχνίδια.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Εν τω μεταξύ, σήμερα και ώρα 15:00 στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στην Καβάλα ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί με την τοπική ομάδα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Μία εβδομάδα μετά την πρόκρισή της επι του Αιγέα Πλωμαρίου στην παράταση με 2-1 (1-1 η κανονική διάρκεια), η Καβάλα θέλει να κάνει την... έκπληξη και να γίνει η 5η ομάδα που θα συνεχίσει στην 5η φάση της φετινής διοργάνωσης («16»), ενώ ο Αστέρας θέλει την πρόκριση, καθώς η κλήρωση των επόμενων φάσεων που έχει ήδη γίνει, του προσφέρει μία εξαιρετική ευκαιρία να πάει μέχρι το τέλος του... δρόμου.
Ο νικητής του σημερινού αγώνα θα αντιμετωπίσει στην 5η φάση σε διπλά ματς τη Ζάκυνθο.
Διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης της Ένωσης Κοζάνης, συνεργάτες του θα είναι ο Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας) και ο Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας), 4ος ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass