ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Προκρίθηκε η Αστραπή Νέας Πολιτείας

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-2

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2024 11:00

Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι, όπου σημειώθηκαν συνολικά έξι γκολ και χάθηκαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, η Αστραπή Νέας Πολιτείας επικράτησε της αξιόμαχης Ομόνοιας με σκορ 4-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.


Τόσο οι τυπικά γηπεδούχοι (οι δύο ομάδες έχουν την ίδια έδρα) όσο και οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλά στοιχεία, σε ένα ματς που το απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι φίλαθλοι που το παρακολούθησαν.
Τελικά αυτή που πήρε την πρόκριση ήταν η Αστραπή του Βαγγέλη Μπρισίμη που έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο απέναντι στη νεανική και συνάμα ανταγωνιστική ομάδα των Στέλιου Τζήμα-Θοδωρή Μακρή.
Ο Μίλτος Αθανασόπουλος με ωραίο σουτ μετά από προσπάθεια του Κούρτι στο 9’ έκανε το 1-0, αλλά η Ομόνοια με τον Νταφόπουλο στο 18’ με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Τρία λεπτά αργότερα στο 21’ ο Κούρτι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Νέα Πολιτεία και έκανε το 2-1, ενώ στο 42’ ο Καραμάνης με έξοχο πλασέ στο δεύτερο δοκάρι μετά από προσπάθεια του Τσιάρα Θ. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Τσιάρα (πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Καραγιάννης από τον Γκάνα) έγινε το 4-1 και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι.
Απλά στο 86’ ο Νταφόπουλος μείωσε με ωραία ατομική προσπάθεια σε 4-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι νικητές είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Τσιάρα Γ. (8’), Κούρτι (24’) και Καλτσά (76’), ενώ οι της Ομόνοιας με τους Διαμάντη (4’), Κουσιώρη (41’) και Βούρτουρα (55’).
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής του αγώνα Θοδωρής Κοντοιώργος που είχε συνεργάτες τους Χρήστο Νάκα και Αλέξανδρο Πάτση.
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Β. Μπρισίμης): Τσιάρας Θεοφ., Μπόνιας (35’ λ.τ Καραμάνης), Βαβίτσας (39’ λ.τ Τσιάρας Θ.), Κατσιάνος (59’ Βλησαρούλης), Νικολακούλης, Τσιάρας Γ., Καραγιάννης (59’ Σταθάκος), Σακελλάρης, Αθανασόπουλος, Κούρτι (59’ Καλτσάς), Αρχοντής.
ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. Τζήμας-Θ. Μακρής): Γκάνας, Τζήκας, Αθανασίου (56’ Τσαναχτσίδης), Διαμάντης (52’ Λιάνος), Ζιώγας, Σκωτεινιώτης, Νταφόπουλος, Κουσιώρης (52’ λ.τ Τζιόλης), Βούρτουρας, Ζαφειρούλης (56’ Κωστούλας), Κυριάκου.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΑΔ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΘΑΚΙ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ
Σήμερα, εν τω μεταξύ, και ώρα 16:15 στο πλαίσιο της 2ης φάσης των Ομίλων και για τον 1ο Όμιλο, στην Ελασσόνα, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας θα αντιμετωπίσει τον Μύτικα Καλυβίων, σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
Επίσης, σήμερα, την ίδια ώρα (16:15), για τον 4ο Όμιλο του Κυπέλλου, ο Α.Ο. Ναρθακίου θα αγωνιστεί με τον Μαχητή Τερψιθέας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass