Πρώτη μέχρι το τέλος θέλει να μείνει η ΑΕΛ

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2024 11:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πρώτη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θέλει να μείνει η ΑΕΛ, η οποία έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στον Α’ όμιλο της Super League 2.


Με τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Καβάλα (2-1), Διαγόρα Ρόδου (3-0) και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (3-1), δείχνοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Φυσικά στην 3η αγωνιστική δεν τελειώνει το πρωτάθλημα, όμως οι «βυσσινί» που απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής δεν φαίνεται να έχουν κάποιο αντίπαλο που μπορεί να τους απειλήσει.
Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος για την καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και για την ανωτερότητά της, την οποία αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας έως τώρα οκτώ γκολ, ενώ έχει δεχθεί μόλις δύο.
Αυτή την εικόνα που μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν οι παίκτες της ΑΕΛ, που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και υπάρχει γενικά πολύ κλίμα στην ομάδα.
Το ευχάριστο από την άλλη πλευρά είναι πως ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης έχει πολλές λύσεις, με ποδοσφαιριστές που είναι έμπειροι και συνεπέστατοι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, γνωρίζοντας ότι παίζουν σε μια ομάδα όπου οι φίλαθλοι την λατρεύουν και θέλουν να την δούνε και πάλι να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, στην Super League 1.
Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ θα είναι ο ΠΟΤ Ηρακλής, παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο AEL FC ARENA, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το ξεκίνημα του «Γηραιού» που θεωρούνταν ως ο κύριος αντίπαλος της λαρισινής ομάδας για το ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση είναι άσχημο, καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν στο ενεργητικό τους δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι εύκολο και οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να αγωνιστούν με πάθος και την πρέπουσα σοβαρότητα, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Όπως σε όλα τα ματς έτσι και στο συγκριμένο καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να πετύχουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη και να χαρούν οι φίλαθλοι, άλλη μια σημαντική επιτυχία.
* Στην τελική ευθεία έχει μπει το κεφάλαιο «προπονητής» στον Ηρακλή, με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να έχει προκρίνει κάποιες λύσεις και τον Παύλο Δερμιτζάκη να αποτελεί το φαβορί αυτήν τη στιγμή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

 

«ΔΙΠΛΟ» ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
Στην τρίτη θέση του Α’ ομίλου της Super League 2 ανέβηκε ο Καμπανιακός, μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Διαγόρα στη Ρόδο, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής. Το γκολ του Κωτσόπουλου στο 36΄ χάρισε το «τρίποντο» στη μακεδονική ομάδα και άφησε τους γηπεδούχους των πολλών προβλημάτων στην τελευταία θέση της κατάταξης, αν και αναμένεται σύντομα να επιστραφούν στον ροδίτικο σύλλογο οι τρεις βαθμοί που του αφαιρέθηκαν προσωρινά, αφού τακτοποίησε την οφειλή που είχε.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΠΑΟΚ Β΄-Μακεδονικός     2-1
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου–ΑΕΛ     1-3
ΠΟΤ Ηρακλής-Καβάλα     1-1
ΠΑΣ Γιάννινα–Νίκη Βόλου     0-0
Διαγόρας–Καμπανιακός     0-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 3 αγώνες)
 1. ΑΕΛ     9
 2. ΠΑΣ Γιάννινα     7
 3. Καμπανιακός     6
 4. ΠΑΟΚ Β΄     5
 5. Μακεδονικός     4
 6. Καβάλα     2
 7. ΠΟΤ Ηρακλής     2
 8. Νίκη Βόλου     2
 9. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου     1
10. Διαγόρας Ρόδου     -2
– Κατόπιν της απόφασης 44/2024 του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, έχουν αφαιρεθεί προσωρινά από την ΠΑΕ Διαγόρας τρεις βαθμοί.

 

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΕΛ-ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ορίστηκε και επίσημα πλέον η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2. Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 στις 15:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΟΤ Ηρακλής στο AEL FC ARENA.
Αναλυτικά η 4η αγωνιστική:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16:00 Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β’ monobala.gr
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
15:00 ΑΕΛ-ΠΟΤ Ηρακλής ΣΚΑΪ
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
15:00 Μακεδονικός-ΠΑΣ Γιάννινα
15:00 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Διαγόρας
16:00 Καβάλα-Νίκη Βόλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass