Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση προεπιλογής των Μικτών ΕΠΣΛ στη Λάρισα

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» Α’ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ * ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΜΙΚΤΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2024 11:00

Ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο Ν. Πολιτείας η πρώτη προπόνηση προεπιλογής για τις Μικτές της ΕΠΣΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που αφορά ποδοσφαιριστές από συλλόγους της πόλης της Λάρισας και συγκεκριμένα από τους ΑΕΛ, Ακαδημία Ολύμπικ, Ατρόμητοι/Θύελλα, Απόλλων Λάρισας, Ηρακλής Λάρισας και Νίκη Μιχαήλ.

 

 

EPSL_2.jpg
Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Ενωσιακού τεχνικού Νίκου Φώλλα χωρίστηκαν σε δύο ηλικιακά γκρουπ, ήτοι γεννηθέντες τα έτη 2011-2012 και τα έτη 2009-2010.
Αύριο Παρασκευή 4/10 στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’ θα διεξαχθεί η δεύτερη προπόνηση προεπιλογής που αφορά στους ποδοσφαιριστές των σωματείων της Α’, Β’ και Γ’ τοπικής κατηγορίας -εκτός αυτών της Ελασσόνας. Η προπόνηση για την ηλικιακή κατηγορία 2011-2012 θα ξεκινήσει στις 15:00 και για τους γεννηθέντες τα έτη 2009-2010 στις 16:30 αντίστοιχα.
ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΜΙΚΤΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Η ΕΠΣΝ Λάρισας θα λάβει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Κορασίδων U15» που διοργανώνει η ΕΠΟ για την ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025. Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία την περσινή σεζόν, με τη μικτή Κ-15 κορασίδων να φτάνει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και να χάνει από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια ΕΠΣ Μακεδονίας, η ΕΠΣΝΛ θα επιχειρήσει να επαναλάβει μια ανάλογη πορεία με προπονητή τον κ. Πάνο.
Καλούνται όσες ποδοσφαιρίστριες είναι γεννημένες τα έτη 2010, 2011 και 2012 να παρευρεθούν στα γήπεδα «Αλάνα» σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στις 17:00.
Υποχρεωτικά οι αθλήτριες θα πρέπει να προσέλθουν με αθλητική περιβολή και να έχουν μαζί και τις κάρτες υγείας τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass