Να ...τριτώσει το καλό θέλει η ΑΕΛ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2024 11:30

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με πολύ καλή ψυχολογία η ΑΕΛ θα αγωνιστεί μεθαύριο Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Κατερίνης κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2.


Οι «βυσσινί» θέλουν να ...τριτώσει το καλό, προσθέτοντας μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό τους και είναι η πρώτη φορά φέτος που αγωνίζονται εκτός έδρας σε αγώνα πρωταθλήματος.
Τις δύο πρώτες αγωνιστικές κέρδισαν στο AEL FC ARENA, στην πρεμιέρα την Καβάλα με 2-1 και την περασμένη Κυριακή τον Διαγόρα Ρόδου με 3-0, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και πως είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Super League.
Η ΑΕΛ ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δυσκολεύθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος να κερδίσει εκτός έδρας τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου 1-0.
Χρειάζεται λοιπόν και από την πλευρά της λαρισινής ομάδας να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα ο προσεχής αντίπαλος, που μπορεί να είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, όμως διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο και αν υποτιμηθεί, θεωρείται ικανός να κάνει τη ζημιά.
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος και επέστησε την προσοχή στους παίκτες του από χθες, που ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ και εκεί θα γίνονται για δύο περίπου μήνες οι προπονήσεις της ομάδας, λόγω εργασιών στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Το ευχάριστο για τον προπονητή της ΑΕΛ είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διαθεσή του, για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, όπου η ΑΕΛ αναμένεται πως θα έχει τη συμπαράσταση πολλών φίλων της, που ετοιμάζονται για να διοργανώσουν εκδρομή στην πρωτεύουσα της Πιερίας και να κάνουν έντονη την παρουσία τους.

 

BOYTSIKOS_u.jpgΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ
Ο 36χρονος ρέφερι Θανάσης Μπουτσίκος, από την Ένωση Μακεδονίας, που είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ και εργάζεται ως personal trainer, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης Α’ ΔΑΚ. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Χολάνης και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος επίσης της Ένωσης Μακεδονίας, 4ος ο Γιάννης Τομαράς (Θράκης) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Κωτούλας από την Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass