Ο Μπακογιάννης σφυρίζει τον αγώνα ΑΕΛ-Καβάλα

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2024 11:45

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τους αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο 36χρονος, Άγγελος Μπακογιάννης, από την Ένωση Αθηνών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Καβάλα, που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο AEL FC ARENA μεθαύριο Σάββατο (21/09, 14:45) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Βοηθοί του θα είναι ο Λευτέρης Βογιατζής (Καρδίτσας) και ο Θωμάς Καλορογιάννης (Πιερίας). Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Φουστάνας (Μακεδονίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Φωτιάδης από την Ε.Π.Σ. Σερρών.
Αναλυτικά:
Βόρειος όμιλος-1η αγωνιστική

Σάββατο 21/9-17:00
ΑΕΛ-Καβάλα (14:45): Μπακογιάννης (Αθηνών), Βογιατζής (Καρδίτσας), Καλορογιάννης (Πιερίας) 4ος: Φουστάνας (Μακεδονίας), παρ.: Φωτιάδης (Σέρρες)
Καμπανιακός-Νίκη Βόλου: Μπουρουζίκας (Λάρισας), Μαλανδρής, Χρυσαϊδης (Χαλκιδικής), 4ος: Καλατζής (Θεσσαλίας), παρ.: Λιαζχούδης (Μακεδονίας)
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-ΠΑΣ Γιάννινα: Τικόζογλου (Μακεδονίας), Βαλιώτης, Δεδικούσης (Λάρισας), 4ος: Δρακίδης (Ξάνθης), παρ.: Γαβριηλίδης (Θράκης)
Κυριακή 22/9-17:00
ΠΑΟΚ Β-Ηρακλής: Τσιοφλίκη (Λάρισας), Μπογιατζόγλου (Ημαθίας), Παπαδόπουλος (Σερρών), 4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας), παρ.: Συμεωνίδης (Πιερίας)
Δευτέρα 23/9-16:00
Διαγόρας-Μακεδονικός: Περράκης (Αθηνών), Πριόνας (Ευβοίας), Μαραθωνίτης (Αθηνών), 4ος: Κόκκορης(Εύβοιας), παρ.: Κατσιδώνης (Δωδεκανήσου)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass