Τρίτη θέση για τον Τεντόγλου

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2024 12:41

Την τρίτη θέση στο μήκος με άλμα στα 8,15 μ., το οποίο σημείωσε στην έκτη και τελευταία προσπάθειά του, κατέλαβε ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό των αγώνων Diamond League στις Βρυξέλλες.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης δε βρήκε ρυθμό στα πρώτα άλματα, τα οποία μετρήθηκαν στα 6,81 μ. και 5,97 μ., ήταν άκυρος στο τρίτο, ενώ συνέχισε στα 7,76 μ., 7,83 μ. και 8,15 μέτρα.
Ο Σιμόν Εχάμερ πέτυχε 8,16 μ. στο έκτο του άλμα και έριξε στην τρίτη θέση τον Έλληνα, ενώ νικητής με 8.28 μ. και φετινό ρεκόρ ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 Τάτζεϊ Γκέιλ.
ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ,
ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΝΤΟΥΠΛΑΝΤΙΣ
Ο Εμμανουήλ Καραλής έδωσε συνέχεια στις φετινές σπουδαίες εμφανίσεις του, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ. Με άλμα στα 5,82 μ. ολοκλήρωσε τον αγώνα ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης, ο οποίος είχε και τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5.92 μ.
Στην πρώτη θέση και με ρεκόρ meeting βρέθηκε ο «συνήθης-ύποπτος» Μόντο Ντουπλάντις, με τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Παρισιού να σημειώνει 6,11 μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass