Σάββατο ο αγώνας Κυπέλλου της ΑΕΛ με τον Μακεδονικό

* ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 3ης ΦΑΣΗΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2024 12:25

Ο Μακεδονικός θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΛ στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και το παιχνίδι ορίστηκε χθες από τη διοργανώτρια αρχή να διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 στο γήπεδο του Μακεδονικού.


Η ΑΕΛ στη 2η φάση της διοργάνωσης απέκλεισε τη Θύελλα Κατσικά κερδίζοντας άνετα με σκορ 3-0, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε στην Ορεστιάδα με 1-0.
Ουσιαστικά το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 στον βόρειο όμιλο στις 22 Σεπτεμβρίου, όπου οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν στο AEL FC ARENA την Καβάλα, ενώ ο Μακεδονικός θα αγωνισθεί στη Ρόδο με τον Διαγόρα.
Για τον αγώνα με τον Μακεδονικό, συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η προετοιμασία της λαρισινής ομάδας, που έδειξε στην αναμέτρηση με τη Θύελλα Κατσικά σοβαρότητα και στοιχεία ενός πολύ καλού συνόλου που έχει δημιουργήσει ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης, με τους συνεργάτες του.
Το ποδοσφαιρικό λαρισινό συγκρότημα έχει ως κύριο στόχο το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα αδιαφορήσει όπως τονίσθηκε και από τους υπευθύνους της ομάδας για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου θα προσπαθήσει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην διοργάνωση.
Άλλωστε η ΑΕΛ έχει κατακτήσει εκτός από ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδος, γι’ αυτό και ο κόσμος της δικαιολογημένα θέλει διακρίσεις όπου και αν αγωνίζεται η ομάδα, που έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η φανέλα της είναι βαριά.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη είναι πως οι παίκτες του συνειδητοποιούν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και δουλεύουν καθημερινά με πολλή όρεξη και διάθεση, γνωρίζοντας πως μέσα στο γήπεδο θα φανεί η εξαιρετική δουλειά που γίνεται και θα ανταμειφτούν οι κόποι τους.
Μαζί τους αναμένεται πως θα έχουν και τη βοήθεια των φιλάθλων, οι οποίοι ταξίδεψαν στα Γιάννινα για την αναμέτρηση με τη Θύελλα Κατσικά αποσπώντας και τα κολακευτικά σχόλια των αντιπάλων τους, ενώ το ίδιο θα κάνουν και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια.
Για τους εντός έδρας αγώνες η συμπαράσταση θεωρείται ως δεδομένη και ο κόσμος θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας, περιμένοντας βέβαια πως θα δει μια ομάδα η οποία ανεξαρτήτως αντιπάλου της θα δείχνει αγωνιστική πειθαρχεία και θα είναι ελκυστικό το ποδόσφαιρο που θα παίζει.
Χρειάζεται πάντως και οι φίλαθλοι να κάνουν υπομονή, διότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο και θα χρειασθεί διαρκής προσπάθεια για να υλοποιηθούν οι φετινοί υψηλοί στόχοι.
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ με προηγούμενη ανακοίνωσή της είχε ενημερώσει το φίλαθλο κοινό για την αναβολή φιλικών παιχνιδιών που είχε προγραμματίσει λόγω των αναμετρήσεων του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό ισχύει και για το προγραμματισμένο φιλικό με την Παναχαϊκή που αναβλήθηκε εξαιτίας του Σαββατιάτικου αγώνα Κυπέλλου της ομάδας εκτός έδρας με τον Μακεδονικό.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΦΑΣΗΣ
ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα της 3ης φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας, οι αναμετρήσεις του οποίου θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/9
15:00 Κηφισιά-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
16:30 Καμπανιακός-Ηλιούπολη
16:30 Μακεδονικός-ΑΕΛΚΥΡΙΑΚΗ 15/9
15:00 Πανθρακικός-Πανιώνιος
16:00 Θύελλα Καμαρίου-Διαγόρας Ρόδου
16:00 Παναχαϊκή-Καλαμάτα
16:30 Εθνικός-Μανδραϊκός
16:30 Απόλλων Κρύας Βρύσης-Νίκη Βόλου
16:30 ΑΕ Ερμιονίδας-ΠΑΣ Γιάννινα
16:30 Τρίκαλα-Παναργειακός
16:30 Αιγάλεω-Ηρακλής
16:30 Άρης Αβάτου-Ζάκυνθος 1961

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass