Διασκέδασαν παίζοντας μπριτζ

* ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ * ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2024 12:15

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  το 2ο Τουρνουά Φιλίας και Αλληλεγγύης Ομίλων Μπριτζ στο Λιτόχωρο, που συνδιοργανώνουν σε ετήσια βάση ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας, ΟΑΜΛ, με τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Κατερίνης, ‘Ολυμπο.

Ο τριήμερος αγώνας ομάδων φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιτοχώρου “Πύρρος Δήμας”, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου, με τη συμμετοχή 27 ομάδων και συνολικά πάνω από 110 αθλητών από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Βέροια, Ρόδο, Δράμα, Κέρκυρα, Τρίπολη και φυσικά την Κατερίνη και τη Λάρισα που διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους πνευματικό άθλημα!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητήρια αναδείχθηκε η ομάδα “Λέντζα” που αποτελούνταν από τους Κατερίνα Λέντζα και Δημήτριο Παυλούς από τη Ρόδο, Περικλή Μυλωνάκη και Παύλο Σιδηρόπουλο απο τη Θεσσαλονίκη και τη Χαρίκλεια Κοντού από τη Βέροια. Στη δεύτερη κατηγορία νικητήρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα “Ντρογκούλη” που αποτελούνταν από τους αθλητές Νικόλα Ρετσιάνη, Κερασία Ντρογκούλη και Αποστόλη Τσικαρδώνη από τη Λάρισα και τη Μαρία Θεοδωροπούλου από την Τρίπολη, ενώ στην τρίτη κατηγορία νικήτρια αναδείχθηκε ακόμα μια ομάδα από τη Λάρισα, η ομάδα “Βάλβη” με τους αθλητές Αιμιλία Βάλβη, Κωνσταντίνο Γαβριήλ, Σωτήρη Μπλάνα και Τριαντάφυλλο Βρυσιώτη. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Λαρισαίοι Χρήστος Ντερέκας και Κατερίνα Σιαχανίδου που με την εξαιρετική δουλειά τους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και στον πρόεδρο της κοινότητας Λιτοχώρου, κο Ευστράτιο Κυριακάκη, για τη στήριξη της διοργάνωσης και την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Λιτοχώρου. Επόμενο ραντεβού στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στον Βόλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass