Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2024 11:00

Συνάντηση παρατηρητών αγώνων της ΕΠΣΛ

Από την Επιτροπή Παρατηρητών ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους παρατηρητές αγώνων με σκοπό να συζητήσουν για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Καλούνται όσοι επιθυμούν να είναι παρατηρητές αγώνων στην ΕΠΣΝ Λάρισας να παρευρεθούν στα γραφεία στις 20.00.

 

Αύριο Πέμπτη τα «Ελευθέρια 2024»

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Στο πλαίσιο των αθλητικοπολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λαρισαίων με την επωνυμία «Ελευθέρια 2024» θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη στο γήπεδο Ν. Πολιτείας ο καθιερωμένος φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες Νέων και Παλαιμάχων της Ομόνοιας.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00, ενώ οι Παλαίμαχοι της Ομόνοιας καλούνται να βρίσκονται στις 17:15 στον χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου.
Μετά την ολοκλήρωση της καθιερωμένης φιλικής αναμέτρησης θα γίνουν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους συμμετέχοντες και θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας επιστρέφει μετά από έναν χρόνο, καθώς πέρυσι λόγω της κακοκαιρίας «Daniel» και της καταστροφικής πλημύρας δεν κατέστη δυνατή η διεξαγωγή του.

 

Με Ταλίνα Κάλεφ ή Σάντα Κολόμα ο Ολυμπιακός

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗ YOUTH LEAGUE, ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2024-25

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει (23/10 και 6/11) τη νικήτρια από το «ζευγάρι» JK Ταλίνα Κάλεφ (Εσθονία) και Σάντα Κολόμα (Ανδόρα), ξεκινώντας την υπεράσπιση του τίτλου του στη Youth League, τη σεζόν 2024-25.
Χθες στα γραφεία της UEFA στη Νιόν, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου, δεύτερου και τρίτου γύρου στην UEFA Youth League
Οι 24 σύλλογοι από τις ομάδες που εισέρχονται στη χαμηλότερη κατάταξη θα ξεκινήσουν από τον πρώτο γύρο.
Οι σύλλογοι από τις 28 κορυφαίες ομοσπονδίες στην κατάταξη θα ξεκινήσουν τη διαδρομή τους στον δεύτερο γύρο.
Οι δέκα νικητές του τρίτου γύρου θα περάσουν στη φάση των «32» και θα κληρωθούν με τις ομάδες που θα τερματίσουν μεταξύ έβδομης και 16ης στη φάση του UEFA Champions League path League.

 

Στους «8» η Εθνική Νέων Ανδρών του πόλο

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ 12-10

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα νίκησε χθες την Ιταλία με 12-10, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον Β΄ όμιλο της διοργάνωσης, και «έκλεισε» θέση στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας του γκρουπ, η οποία χαρίζει το απευθείας «εισιτήριο» για τους «8».
Όπως και στο ματς κόντρα στη Γερμανία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν ξεκίνησε καλά στο πρώτο οκτάλεπτο, η λήξη του οποίου βρήκε τη «γαλανόλευκη» πίσω στο σκορ με 2-0. Στη δεύτερη περίοδο, ωστόσο, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ανέβασε την απόδοσή της και «έκλεισε» το ημίχρονο προηγούμενη με 6-5. Στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου η Εθνική απέκτησε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (9-5) και, μολονότι η Ιταλία επέστρεψε στο ματς, καθώς μείωσε σε 9-8, οι παίκτες του Ηλία Μαχαίρα διατήρησαν την πρωτοπορία ως το τέλος και «κλείδωσαν» την πρόκριση στους «8».
Τα οκτάλεπτα: 0-2, 6-3, 3-2, 3-3.
ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Παρτσόγλου, Λυκούδης 3, Γ. Νικολαΐδης 1, Γεωργαράς 3, Τόττης, Λασκαρίδης 1, Κωνσταντόπουλος, Μπιτσάκος 1, Καρατζάς, Αγγελόπουλος 2, Σπάχιτς 1, Σιαμάς, Λεβαντής.
Τα γκολ της Ιταλίας πέτυχαν οι Γκουλότα 4, Γκαμπατσιάνι 2, Σαλιπάντε 2, Τρέζα 1 και Τρινγκάλι Καπουάνο 1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass