Ο Γ. Βαγιόπουλος τεχνικός στον Γ.Σ. Τυρνάβου Λέοντας

* Αναλαμβανει τα τμηματα υποδομων

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2024 12:28

Νέος τεχνικός στον Γ.Σ. Τυρνάβου Λέοντας ανέλαβε ο Γιώργος Βαγιόπουλος, που ξεκίνησε το μπάσκετ σαν παίκτης της μακροβιότερης και ιστορικότερης ομάδας κατά το παρελθόν στον Νομό Λάρισας, τον ιστορικό Γ.Σ. Λάρισας.

Ήταν μέλος της ομάδας του Γυμναστικού που έκανε τη μεγάλη πορεία από την τοπική κατηγορία μέχρι την Α’ Εθνική κατηγορία (πρώτη λαρισινή ομάδα που έπαιξε σε αυτήν).
Είχε την τύχη να είναι συμπαίκτης με μερικούς από τους καλυτέρους παίκτες που έβγαλε το λαρισαϊκό μπάσκετ, καθώς και να έχει, μεταξύ άλλων, σαν προπονητές δύο από τους κορυφαίους Έλληνες, τον Θοδωρή Ροδόπουλο και τον αείμνηστο κορυφαίο Έλληνα προπονητή, τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τον Περσέα Λάρισας. Αργότερα συνεργάστηκε με την ομάδα της ΑΕΛ, για να την ανεβάσει στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Μεταπήδησε στην επαγγελματική ομάδα του Γ.Σ. Λάρισας για δύο περιόδους, στην αρχή ως βοηθός και κατόπιν ως πρώτος προπονητής.
Συνέχισε ως επαγγελματίας προπονητής στην Κύπρο και όταν επέστρεψε στη Λάρισα, συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με την ομάδα της ΑΕΛ ως προπονητής και τεχνικός σύμβουλος στη μεγάλη πορεία της από το τοπικό πρωτάθλημα μέχρι την Α2 εθνική κατηγορία.
Από το 2003 ανέλαβε την αναδιάρθρωση της Ακαδημίας Μπάσκετ της ΑΕΛ και κατάφερε να την αναδείξει πρωταθλήτρια Θεσσαλίας στα παιδικά τμήματα δύο φορές, φτάνοντας, μάλιστα, στον τελικό άλλες δύο φορές, μία με το παιδικό και μία με το εφηβικό τμήμα, αναδεικνύοντας πολλούς αθλητές, οι οποίοι μετέπειτα αγωνίστηκαν στα εθνικά πρωταθλήματα με διάφορες ομάδες.
Η διοίκηση του Γ.Σ. Τυρνάβου Λέοντας ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει δύο από τα τρία αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, το παιδικό και το εφηβικό, ενώ θα επιβλέπει, όπως είναι φυσιολογικό, όλα τα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass