Χρ. Καπελιανης:

Να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία οι παίκτες μας

* ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ * ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2024 12:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας κινείται ο Σμόλικας Φαλάνης, ο οποίος την

προσεχή Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου υποδέχεται το Αιγάλεω, ομάδα της Super League 2. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 2ης φάσης της διοργάνωσης και θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης (εκτός απροόπτου).
Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή, αλλά και για μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη, η οποία κέρδισε τη συμμετοχή της στον θεσμό μετά την αποχώρηση του Κιλελέρ, ως φιναλίστ του περσινού τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΛ. Παράλληλα, αποτελεί μεγάλη πρόκληση και για τους ποδοσφαιριστές του Σμόλικα Φαλάνης, καθώς, όπως επισήμανε ο τεχνικός των «πρασίνων», «μέσα από τέτοια παιχνίδια μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία για κάποια παιδιά για να δείξουν τις ικανότητές τους και ότι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω».
Μιλώντας για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και με φόντο τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με το Αιγάλεω, ο Χρήστος Καπελιάνης επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Δυστυχώς από την έναρξη της προετοιμασίας είχαμε πολλές απουσίες, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες επέστρεψαν αρκετοί ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις. Σε σχέση με την περσινή σεζόν έφυγαν ορισμένοι παίκτες από τον βασικό κορμό και ήρθαν κάποια νέα παιδιά, γεγονός που σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνος για να βρει η ομάδα την αγωνιστική χημεία που θέλουμε.
Μέσα από τα φιλικά προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.
Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με το Αιγάλεω. Είναι ένα παιχνίδι που αρχικά δεν το υπολογίζαμε. Πιστεύαμε ότι θα ξεκινήσουμε με μια ομάδα της Γ’ Εθνικής, αλλά επειδή έχουμε ρεπό την 1η αγωνιστική, η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους με μία ομάδα της Super League 2.
Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε μία σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση, η οποία για μας είναι σαν ένα όνειρο, αλλά θέλουμε να δείξουμε ότι η ομάδα μας είναι άξια προσοχής. Για τον λόγο αυτόν θέλουμε το φίλαθλο κοινό της Λάρισας να στηρίξει την προσπάθειά μας και να μας ενισχύσει με την παρουσία του στο γήπεδο.
Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας είναι το γεγονός ότι έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα που έχουν τα όνειρά τους και μέσα από τέτοια παιχνίδια μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες. Επομένως, αυτό που θέλουμε είναι οι παίκτες μας να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία, να δείξουν τις ικανότητές τους και ότι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Το θέμα είναι τι πρόσωπο θα παρουσιάσουμε.
Παράλληλα, είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να μετρήσει ο κάθε παίκτης μας τις δυνάμεις του απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Τέτοιες ευκαιρίες είναι σπάνιες για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.
Επιπλέον, θα προσπαθήσουμε να μοντάρουμε την τελική 11άδα για να είμαστε έτοιμοι και στο πρωτάθλημα της φετινής μεγάλης τοπικής κατηγορίας, στην πρεμιέρα του οποίου αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο, τον Ηρακλή Λάρισας» επισήμανε ο Χρήστος Καπελιάνης.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ο Σμόλικας Φαλάνης μέχρι τώρα έχει δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Φύλλου Καρδίτσας, ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ και νίκησε με 5-0 εκτός έδρας τους Αμπελόκηπους, στο πλαίσιο του τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης».
Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν τον αγώνα με το Αιγάλεω θα είναι με τον Τοξότη, επίσης για το τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», το οποίο θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass