Ικανοποίηση στις τάξεις της ΑΕΛ

* ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ * ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2024 13:00

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ μετά την τελευταία φιλική νίκη της ομάδας επί της

Κηφισιάς με 1-0, αλλά και γενικότερα από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι «βυσσινί» (παρά το σκληρό γενικά παιχνίδι) ήταν δημιουργικοί, είχαν σημαντικές επιθετικές πρωτοβουλίες και απείλησαν τον αντίπαλό τους, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.
Θετικά ήταν τα συμπεράσματα και από την πλευρά του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος, ωστόσο, ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στη διόρθωση κάποιων επιμέρους λαθών, προκειμένου η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στη συνέχεια και ενόψει της έναρξης του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2.
Πλέον τα βλέμματα των «βυσσινί» επικεντρώνονται στον εκτός έδρας αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τη Θύελλα Κατσικά, στο πλαίσιο της 2ης φάσης της διοργάνωσης. Ο αγώνας αυτός θα σηματοδοτήσει την πρώτη επίσημη φετινή αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΛ σε έναν θεσμό στον οποίο οι «βυσσινί» έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με δύο τρόπαια στο ενεργητικό τους. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι στο κυριακάτικο φιλικό με την Κηφισιά οι φίλαθλοι της ΑΕΛ ζήτησαν για τρίτη φορά κύπελλο στον Πηνειό, βάζοντας υψηλούς στόχους.
Η προετοιμασία των «βυσσινί» για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας μπαίνει στην τελική ευθεία και το θετικό για τη λαρισινή ομάδα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, τραυματισμών ή απουσιών.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass