H ΑΕΛ Κ-17 ζήτησε να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2024 12:00

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ Κ-17 που δύσκολα θα παίξει στο Πρωτάθλημα της Super League 1, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια (πέρυσι έφθασε στο φάιναλ φορ), βλέποντας και την αδιαφορία των φορέων, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελική απόφαση θα πάρουν τα σωματεία της κατηγορίας σε ψηφοφορία που θα γίνει ίσως και σήμερα.
Τα σενάρια είναι τρία μέχρι τώρα. Το πρώτο να αγωνιστεί κανονικά, το δεύτερο να αγωνιστεί αλλά χωρίς να βαθμολογούνται οι αγώνες και το τρίτο να μην παίξει καθόλου.
Στο μεταξύ, τα λαρισινά σωματεία με πρωτοβουλία του προέδρου της Αστραπής Νέας Πολιτείας, Χρήστου Καραμούτη, συγκεντρώθηκαν σε καφέ της Νέας Πολιτείας, με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας για το τουρνουά «Κουκουλίτσιου-Μουσιάρη», και αποφάσισαν να θέσουν το θέμα της ακαταλληλότητας των γηπέδων του Δήμου Λαρισαίων.
Κάποιοι είπαν να υπάρξει σκληρή τακτική, ενώ κάποιοι είπαν ότι αφού δεν υπήρχε πέρυσι, που ήταν και προεκλογική χρονιά, σκληρή τακτική, γιατί να υπάρχει φέτος και να μη δοθεί πίστωση χρόνου στη νέα Δημοτική Αρχή.
Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης που δεν πήρε θέση, αλλά άκουσε τις απόψεις των σωματείων για το πρόβλημα των γηπέδων.
Κάποιοι μίλησαν για τη δημιουργία πλαστικών γηπέδων, ενώ πληροφορίες θέλουν κάποιες ομάδες να θέτουν ζήτημα προπονητικών ωρών σε όλα τα γήπεδα.
Τέλος, μίλησαν για την ανάγκη κατασκευής μεταλλικών κερκίδων και χρηματοδότηση των ομάδων.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τη διοργάνωση του 21ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», από τον Δήμο Λαρισαίων και την Αντιδημαρχία Παιδείας και Άθλησης.
Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στις 11.15 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (3ος όροφος), στο Δημαρχείο Λάρισας.
Στη συνέντευξη Τύπου θα παρευρίσκονται ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Άθλησης κ. Ηρακλής Γερογιώκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης και εκπρόσωποι των συλλόγων και σωματείων που συμμετέχουν.

 

Συμμετοχή ρεκόρ…

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τουρνουά «Κουκουλίτσιου-Μουσιάρη» υπάρχει συμμετοχή ρεκόρ 24 ομάδων που θα χωριστούν σε έξι Ομίλους και οι αγώνες θα γίνονται σε γήπεδα της Λάρισας και του Δαμασιακού (το Δαμάσι ήταν η γενέτειρα του αείμνηστου Μουσιάρη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass