ΝΟΛ EXALCO

Πήρε Χαριτάκη και Αλί Σάλεχ

ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2024 12:25

Του Σωτ. Κέλλα
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα σημειώθηκε από τον ΝΟΛ Exalco ενόψει της συμμετοχής του στο νέο Πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών πόλο, καθώς απέκτησε τον 34χρονο Αντώνη Χαριτάκη το... «τοτέμ» του Ν.Ο. Χανίων και τον Παλαιστίνιο ο 19χρoνο Αλί Σαλέχ, φοιτητή ιατρικής.


Οι δύο πολίστες αναμένεται να ισχυροποιήσουν σημαντικά τη λαρισινή ομάδα, καθώς ο πρώτος γνωρίζει πολύ καλά το Πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, αφού βρίσκεται στην πισίνα είτε σαν κολυμβητής είτε σαν πολίστας 30 χρόνια, ενώ ο δεύτερος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού πόλο και έπαιζε στον ΠΑΟΚ, συμβάλλοντας στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα και στην έξοδο στα προκριματικά του LEN Champions League από τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Ο Χαριτάκης έφυγε φέτος από τον Ν.Ο. Χανίων, ενώ ο Αλί Σαλέχ αυτήν την περίοδο είναι μαζί με την Εθνική νέων ανδρών ενόψει του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Στο μεταξύ, χθες ξεκίνησε προετοιμασία η ομάδα του ΝΟΛ Exalco με διπλές καθημερινές προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπλάνα, στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας.
Δε μετέχουν οι δύο Ιάπωνες που αποκτήθηκαν και θα βρίσκονται στη Λάρισα στις 17 Οκτωβρίου. Και οι δύο συμμετείχαν στην Εθνική Ιαπωνίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Τέλος, η ομάδα προγραμματίζει να μετέχει σε ένα τουρνουά στην Αθήνα, όπου εκεί θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της ενόψει της συμμετοχής στη μεγάλη εθνική κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass