Φιλικό της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β’

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ (18:00)

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2024 11:03

Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα δώσει σήμερα στην Πτολεμαΐδα η ΑΕΛ, η οποία και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Συγκεκριμένα αντίπαλός της θα είναι ο ΠΑΟΚ Β’, ομάδα που θα συναντήσει και στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε ότι ο φιλικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ Β’ σήμερα (18:00) στην Πτολεμαΐδα θα έχει αποκλειστικά προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών τόσο για φιλάθλους όσο και για εκπροσώπους ΜΜΕ.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει τη δυνατότητα να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, μετά τη δυνατή προετοιμασία που πραγματοποιείται και μέχρι τώρα δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα.
Αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το πού πρέπει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση, ώστε να υπάρξει βελτίωση στον βαθμό που χρειάζεται.
Μέχρι τώρα είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνέπεια που δείχνουν στη διάρκεια των προπονήσεων και προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτά που τους ζητάει, ώστε με δουλειά η ομάδα να είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της, για να επιτευχτεί ο στόχος της ανόδου στη Super League 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass