Με όνειρα και φιλοδοξίες η «πρώτη» του ΑΠΟΕΛ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2024 11:26

Στο Δημοτικό Στάδιο Ελασσόνας ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες για την Α.ΠΟ.ΕΛ.

Μια χρονιά που όλοι ευελπιστούν ότι θα είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Η Διοίκηση και το τεχνικό τιμ καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία μακριά από κάθε τραυματισμό και ζήτησαν μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Συμμετοχή στις προπονήσεις, συνέπεια και σοβαρότητα στις υποχρεώσεις με σεβασμό απέναντι σε όλους.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Δριστέλας εκ μέρους της διοίκησης πέρα από τις ευχές ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές παλαιούς και νέους για το ότι προτίμησαν την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας να παίξουν και να χαρούν το ποδόσφαιρο και να είναι μέλη αυτής της οικογένειας.
Υποσχέθηκε ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστεί και είναι εφικτό, κάνοντας το έργο του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών πιο εύκολο και ευχάριστο.
Ο προπονητής Στέλιος Μπαχτσιβάνος ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών. Ζήτησε συμμετοχή στο επίπονο καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων γιατί εκεί χτίζονται οι ομάδες.
«Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι στοιχεία που κάνουν μία ομάδα σοβαρή και υπεύθυνη. Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν ερασιτέχνες και δίχως απολαβές η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα πρέπει να είναι εμφανής παντού», ήταν τα λόγια του γενικού αρχηγού Δημήτρη Γκαραβέλη.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Αρσένης παρουσιάζοντας τις καινούργιες μεταγραφές της Α.ΠΟ.ΕΛ. και επισήμανε ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί πάρα πολύ από πέρσι, αλλά το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς θα υπάρξουν ακόμα κάποιες προσθήκες πάντα με τη φιλοσοφία της οικογένειας της Ακαδημίας.
Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι: Γιάννης Βαλατσός, Θανάσης Ράτζα, Στέλιος Μπαχτσιβάνος (τερματοφύλακας), Νίκος Τσιγάρας, Πέτρος Κάσας, Δημήτρης Δερβενης και Φλάβιο Μρούκου.
Ντεμαράζ μεταγραφών για τον ΑΠΟΕΛ από τον τεχνικό διευθυντή με ποδοσφαιριστές που έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και διακρίσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass