Στον αέρα η ΑΕΛ Κ-17!

*Η SUPER LEAGUE 1 ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ *ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ Κ-17 ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ;

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2024 9:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Αυγ 2024 9:42

Στο αέρα βρίσκεται η ομάδα Κ-17 Της ΑΕΛ καθώς η πρόταση του προέδρου ΝΠΣ Βόλου Αχιλλέα Μπέου να παίζουν μόνο οι ηλικιακές ομάδες των σωματείων της Super League 1 στα αντίστοιχα πρωταθλήματα φαίνεται ότι γίνεται από τη διοργανώτρια δεκτή ομόφωνα.


Ένα ολόκληρο τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ αυτή τη στιγμή από τα πιο πετυχημένα, δεν ξέρει σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο και το κυριότερο, αν υπάρχει ηλικιακό πρωτάθλημα γι’ αυτήν.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Super League 1 υποστηρίζει ότι θα πρέπει να διοργανώσει ηλικιακό αντίστοιχο πρωτάθλημα η Super League 2, αλλά αυτό μέχρι τώρα δεν φαίνεται εφικτό κυρίως για οικονομικούς λόγους.
Όλα δείχνουν ότι αρχίζουν περιπέτειες για τους «μικρούς» της ΑΕΛ και ίσως χρειαστεί να ψάχνουν ομάδες που να τους εντάξουν στη δύναμή τους (ως δανεικούς) είτε μεγαλύτερης κατηγορίας είτε τοπικών πρωταθλημάτων.
Τα μέχρι τώρα δεδομένα που προκύπτουν και από ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, συνηγορούν στη διεξαγωγή ενιαίου πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ-17, για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών μεταξύ των 14 συλλόγων της πρώτης κατηγορίας θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο, χωρίς play off, μπαράζ ή Final-4.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του νέου τρόπου διεξαγωγής σύμφωνα με τους εμπνευστές του είναι η αύξηση των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ και του Άρη με τις ομάδες της Αθήνας, καθώς μέχρι τώρα οι δύο «μεγάλοι» της Θεσσαλονίκης αγωνίζονταν μεταξύ τους στον βόρειο όμιλο, όπου συνήθως κυριαρχούσαν.
Οι «αδικημένοι» του νέου τρόπου διεξαγωγής -εφόσον αυτός οριστικοποιηθεί και στην ψηφοφορία που ίσως γίνει σήμερα μέσω διαδικτύου - είναι οι ομάδες της Super League 2 που είχαν δηλώσει συμμετοχή. Ειδικά ο Πανιώνιος που μετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα υποδομής, η ΑΕΛ που πέρσι έφτασε στο Final-4 της Κ-17, αλλά και η Κηφισιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είχαν de facto δικαίωμα συμμετοχής (επειδή ανήκαν πέρσι στη Super League 1) θα αναγκαστούν να αναπροσαρμόσουν τα σχέδιά τους. Ίσως, όμως, αυτή η εξέλιξη να αποτελεί και ευκαιρία ώστε να διεξαχθεί πρωτάθλημα Κ-17 για ομάδες της Super League 2 στο οποίο θα μετέχει και η ΑΕΛ.
Περιμένουμε να πάρουν θέση σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και αρμόδιοι φορείς όπως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων ώστε να μη χάσουν την ευκαιρία να παίξουν σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα παίκτες λαρισινής ομάδας- ως επί το πλείστον είναι γηγενείς και πέρυσι είχαν φθάσει μέχρι το φάιναλ φορ της διοργάνωσης...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass