Συμφώνησε με Αλεξόπουλο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2024 10:30

Προχωρώντας προς τη συμπλήρωση του φετινού ρόστερ της ομάδας, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης υλοποίησε μία ακόμα συμφωνία ανανέωσης βασικού ποδοσφαιριστή.

Στο δυναμικό της ομάδας θα παραμείνει και για τη νέα περίοδο ο 30χρονος αμυντικός Αχιλλέας Αλεξόπουλος που δείχνει αποφασισμένος να προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό, απαλλαγμένος από τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν.
Ο προερχόμενος από τον Αμπελωνιακό παίκτης φόρεσε για πρώτη φορά τα «πράσινα» κατά τη δίμηνη επανέναρξη της Γ’ Εθνικής (Απρίλιος - Μάιος 2021) την περίοδο της πανδημίας, ενώ επέστρεψε για δεύτερη φορά στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» το καλοκαίρι του 2022.

«ΧΟΡΕΥΕΙ» ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Πέρα από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, το σημερινό «πρόγραμμα» περιλαμβάνει και την τέλεση της ετήσιας χοροεσπερίδας του Οικονόμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης. Η εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα αρχίσει στις 9.30 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass