Ηρακλής Λάρισας

Με στόχο την επιστροφή στη Γ’ Εθνική

* Θ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ *Μ. ΚΩΣΤΟΥΛΗ: Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2024 11:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η φετινή χρονιά θα είναι η φυσική συνέχεια της περσινής για τον Ηρακλή Λάρισας, αλλά παράλληλα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς οι «κυανόλευκοι» θέτουν ξεκάθαρα ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή τους στη Γ’ Εθνική.


Η σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Ηρακλή Λάρισας, που τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας ολοκλήρωσε τα εργομετρικά και από την Τετάρτη βρίσκεται σε ρυθμό προπονήσεων, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Θάνου Τριανταφυλλόπουλου και των συνεργατών του. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο φετινός Ηρακλής Λάρισας θα έχει και άρωμα... Αργεντινής, με αφορμή την απόκτηση του 20χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Ματέο Βολφράι που έχει αγωνιστεί στα Πρωταθλήματα Β’ Αργεντινής και Δ’ Ισπανίας.
«Φέτος ο Ηρακλής Λάρισας θα κάνει μία προσπάθεια με αφετηρία την περσινή σεζόν, στην οποία αν και αγωνίστηκε με νέα παιδιά, αυτά ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα και ως εκ τούτου φέτος η ομάδα θα κάνει το βήμα παραπάνω. Αυτό σημαίνει με άλλα λόγια ότι ο στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος» επισήμανε ο τεχνικός Θάνος Τριανταφυλλόπουλος, οριοθετώντας το στίγμα των «κυανολεύκων» στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Για να συνεχίσει λέγοντας πως «οι προσθήκες που έγιναν, αλλά και οι παίκτες που επέστρεψαν προέρχονται από τον Ηρακλή των μεγάλων επιτυχιών του πρόσφατου παρελθόντος και ευελπιστούμε να δώσουν στα νέα παιδιά της ομάδας αυτήν τη «νότα» πρωταθλητισμού που χρειάζονται.
Σχετικά με τη νέα σεζόν, γενικά θέλω να πω ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για πολλά σωματεία. Θα έλεγα χρονιά επιβίωσης. Αυτό φυσικά θα πρέπει να ξεπεραστεί όσο το δυνατό γρηγορότερα, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.
Υπάρχουν, φυσικά, και ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά, οπότε πιστεύω ότι το νέο Πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Δε βλέπω κάποιο ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο, αλλά θα υπάρχουν 4-5 ομάδες που θα εμπλακούν στη μάχη της κορυφής» κατέληξε ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος.

proedros.jpg

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, η πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Μαρία Κωστούλη επισήμανε τα εξής:
«Ο Ηρακλής την περσινή χρονιά απέδειξε ότι πρέπει και μπορεί να δώσει μεγαλύτερες ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές και στα τμήματα υποδομών μέσα από την 5η θέση στο Πρωτάθλημα, αλλά και από τους 3 τίτλους της ακαδημίας μας στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-16, Κ-14 και Κ-13.
Πιστοί στο πλάνο και με τη συμμετοχή και άλλων νέων με μεγαλύτερη εμπειρία παιδιών, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω.
Εγώ ως πρόεδρος θα στηρίξω όσο μπορώ την προσπάθεια των προπονητών και των παιδιών μας, και θα είμαι εκεί να πανηγυρίσω, να χαρώ και να συμμετέχω μαζί τους σε όλα όσα θα μας φέρει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά» κατέληξε η πρόεδρος του συλλόγου.

HRAKLHS3.jpgΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αποκτήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Δοδοντσάκης (αμυντικός από Κιλελέρ), Ιγγλέζος (επιθετικός από Π.Ο.Ε.), Φούσα (επιθετικός από Αχιλλέα Φαρσάλων - για τη μεταγραφή αυτή εκφράστηκαν ευχαριστίες στην ιστορική ομάδα των Φαρσάλων και στον πρόεδρο, κ. Τσαπραΐλη), Παρασκευούδης (επιθετικός από Σμόλικα Φαλάνης), Ματέο Βολφράι (αμυντικός από ομάδα Δ’ Ισπανίας) και Φουρίκης (μέσος από Δωτιέα Αγιάς).
Παράλληλα, επέστρεψαν στην ομάδα δύο πολύ βασικοί συντελεστές, οι Μπάμης και Χρηστίδης, που θα δώσουν σημαντική βοήθεια στη φετινή προσπάθεια.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
13/8 Αετός Μακρυχωρίου
21/8 Ολυμπιακός Βόλου
24/8 Δήμητρα Γιάννουλης
28/8 Σμόλικας Φαλάνης
31/8 Αβέρωφ
7/9 Όλυμπος Γόννων
14/9 Π.Ο. Ελασσόνας
*Παράλληλα, ο Ηρακλής Λάρισας θα συμμετέχει και στο τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» του Δήμου Λαρισαίων.

 

HRAKLHS4.jpg

Ο τεχνικός Θ. Τριανταφυλλόπουλος -δεύτερος από αριστερά- με τους συνεργάτες του

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass