Ενθουσιασμός και αισιοδοξία

Η ΑΕΛ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΙΣΧΥΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2024 12:00

Εντυπωσιακή από κάθε άποψη ήταν η φετινή επίσημη «πρώτη» της ΑΕΛ, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας για την επίτευξη του πολυπόθητου στόχου της επιστροφής στη μεγάλη Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου τη νέα σεζόν. Άλλωστε η ΑΕΛ παρουσιάζεται φέτος ισχυρή βάσει των μεταγραφών, αλλά και του κλίματος που επικρατεί στους κόλπους της ομάδας.


Οι χιλιάδες των φιλάθλων της «Βασίλισσας του Κάμπου» έβαλαν στην κυριολεξία φωτιά στις εξέδρες του AEL FC Arena, δείχνοντας ότι ο κόσμος θα αποτελέσει και φέτος τον 12ο παίκτη της ομάδας προκειμένου να δώσει την απαιτούμενη στήριξη στους παίκτες σε μια επίπονη και απαιτητική χρονιά.
Μάλιστα με αφορμή την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μετά την τεράστια προσέλευση των χιλιάδων φιλάθλων μας που βρέθηκαν στο AEL FC ARENA, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως Διοίκηση είναι να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που βρέθηκαν χθες στις κερκίδες του γηπέδου υποστηρίζοντας την προσπάθεια που ξεκινάει και φέτος η ομάδα μας.
H φετινή προσπάθεια έχει μόνο έναν στόχο, την επιστροφή της ΑΕΛ στην κατηγορία που της αξίζει. Αυτό θα επιτευχθεί με το τρίπτυχο διοίκηση, ομάδα, κόσμος ενωμένους. Με αυτόν τον τρόπο η ΑΕΛ μεγαλούργησε. Πάμε όλοι μαζί και στο τέλος θα δικαιωθούμε» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Όσο για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας του Κάμπου» ήταν φανερά ενθουσιασμένοι και γεμάτοι όρεξη για δουλειά, υποσχόμενοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Οι «βυσσινί» κινούνται σε ρυθμούς προπόνησης από την περασμένη Δευτέρα και από δω και πέρα η ένταση αυξάνεται σταδιακά μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της προετοιμασίας, καθώς μετά τη σκυτάλη θα πάρει το βασικό στάδιο στην Πτολεμαΐδα.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Όπως αποφασίστηκε από την Επιτροπή Διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, καθώς και των σχετικών εγγράφων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson 2024-25, έχουν ως ακολούθως:
- Έως την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 για τις Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ.
- Έως την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024 για τις ομάδες Superleague 1 και Superleague 2.
Το Συνυποσχετικό Διαιτησίας θα πρέπει να φέρει τη μορφή ψηφιακής βεβαίωσης εγγράφου (μέσω gov.gr).
Το έντυπο επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων αξιωματούχων ομάδων αυτών που αναφέρονται και υπογράφουν τη δήλωση συμμετοχής (GDPR) θα πρέπει να φέρει τη μορφή ψηφιακής βεβαίωσης εγγράφου (μέσω gov.gr).
Η υποβολή των δηλώσεων θα γίνεται σε μορφή pdf, έως τις 14:00 και αποκλειστικά στο email epo@epo.gr.
Η δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται και:
α) Από παράβολο 5.000 € για τις ομάδες Superleague, 4.000 € για τις ομάδες Superleague 2 και 300 € για τις πρωταθλήτριες των ΕΠΣ.
β) Από βεβαίωση μη οφειλής από την ΕΠΟ, τη Superleague 1, τη Superaleague 2 και τις οικείες ΕΠΣ των ομάδων, μέχρι την ημερομηνία αποστολής της δήλωσης.
γ) Από παραχωρητήριο γηπέδου υποχρεωτικά για την κύρια και τη 2η εναλλακτική έδρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass