Χόρεψε και βράβευσε η Αναγέννηση Ολύμπου

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2024 11:00

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα της Αναγέννησης Ολύμπου στον χώρο του γηπέδου «Αστέριος Πετρωτός» στον Πυργετό, μία εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος φίλων του συλλόγου από την ευρύτερη περιοχή.
«Κεντρική ιδέα» της εκδήλωσης ήταν η βράβευση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Πυργετού (περίοδος 1980-1995), όποτε η ομάδα αναδείχθηκε στην μεγάλη κατηγορία του νομού, ενώ - παράλληλα - απονεμήθηκαν έπαινοι στους μικρούς αθλητές που στελέχωσαν φέτος τη νεοσύστατη ακαδημία της Αναγέννησης.


Τιμήθηκαν επίσης οι ομάδες του Δήμου Τεμπών που κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Ν. Λάρισας, ο Αετός Μακρυχωρίου (Β’ Κατηγορία) και η Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γ’ Κατηγορία), όπως και η Βασιλική Κολλάτου για την πολύπλευρη προσφορά της στην ομάδα.
Προς τους παρευρεθέντες απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Τσέτσιλας (βρέθηκε με άλλη ιδιότητα στο γήπεδο όπου είχε διατελέσει προπονητής) και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυργετού Θανάσης Λαΐνας, ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» παρέλαβε το καλλιτεχνικό σχήμα που διασκέδασε τον κόσμο μέχρι - σχεδόν - πρωίας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ουσιαστικά το «πρώτο ημίχρονο» για την Αναγέννηση Ολύμπου, καθώς θα υπάρξει και ενεργός συμμετοχή της ομάδας στις 10 Αυγούστου, στο πλαίσιο του ετήσιου ανταμώματος των Αιγανιωτών στο γήπεδο Αιγάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass