Πρωταθλητής στο Aquathlon ο Στέργιος Παπαχρήστος

* Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2024 11:45

Πρωταθλητής Ελλάδας στο Aquathlon στην κατηγορία παίδων (2008) αναδείχτηκε ο Στέργιος Παπαχρήστος. Ο Λαρισαίος αθλητής κατέγραψε μία πολύ σημαντική επιτυχία, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, στο αγώνισμα Aquathlon, που διεξήχθη στην παραλία Νέων Επιβατών στην Περαία Θεσσαλονίκης.


Το Aquathlon είναι ένα επίπονο και απαιτητικό αγώνισμα που συνδυάζει τρέξιμο 1.250 μ., κολύμβηση 500 μ. και εκ νέου τρέξιμο 1.250 μ.
O Στέργιος Παπαχρήστος είναι μαθητής της Α’ Λυκείου και αθλητής κολύμβησης από το 2013 στον ΝΟΛ. Έχει αγωνιστεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης, καθώς και σε τελικές σειρές διεθνών διοργανώσεων. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, έδειξε σημαντικό ενδιαφέρον για το τρίαθλο και ειδικότερα το Aquathlon, καταγράφοντας την πρώτη του επιτυχία στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου κατέλαβε τη 2η θέση. Στη συνέχεια πήρε μέρος στο «The Lake Plastira event» στην Καρδίτσα, όπου στο αγώνισμα Adults Aquathlon (16+), που περιελάμβανε κολύμπι στη λίμνη 750 μ. και τρέξιμο 5 χλμ., κέρδισε τη 2η θέση της γενικής κατάταξης με διαφορά ενός χιλιοστού του δευτερόλεπτου από τον πρώτο.
Έφτασε έτσι στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία παίδων που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass