ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Προκρίθηκαν στους «16» Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2024 9:10

Η δεύτερη... αποστολή του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ολυμπιακό τουρνουά του απλού ανδρών στο τένις, δεν είχε καμία μα καμία σχέση με την πρώτη!


Προχθες, ο Έλληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στον Βέλγο Ζιζού Μπερχς, επικρατώντας με 2-1 σετ, χθες, όμως, παρουσιάστηκε πιο... υποψιασμένος απέναντι στον Βρετανό, Ντάνιελ Έβανς και με 2-0 σετ (6-1, 6-2) εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
* Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στις «16» νικώντας την Κινέζα Γιουάν Γιου στα δύο σετ, με 6-2, 6-1 ύστερα από 65 λεπτά αγώνα.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάκτησε επάξια τη συμμετοχή της στις 16 καλύτερες αθλήτριες για δεύτερη συνεχή διοργάνωση, μετά τους Αγώνες του Τόκιο το 2021.
Μετά την προχθεσινή νίκη απέναντι στην Μαυροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς σε 58 λεπτά (6-0, 6-1), η Σάκκαρη ήταν και χθες εντυπωσιακή, απέναντι σε μια αθλήτρια επί της οποίας μετρά, πλέον, τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΙΚΤΟ ΔΙΠΛΟ
Αποκλεισμός... με το καλησπέρα για τους Μαρία Σάκκαρη και Στέφανο Τσιτσιπά στο μεικτό διπλό τένις. Το ολλανδικό δίδυμο Ντέμι Σουρς/Γουέσλι Κούλχοφ επικράτησε των Ελλήνων με 2-0 σετ (6-4, 7-6 (3) και θα συνεχίσουν στη διοργάνωση, σε αντίθεση με το ελληνικό δίδυμο που αποχαιρέτησε το αγώνισμα από τον πρώτο κιόλας γύρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass