ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Σπανούλης: Βλέπω τη σπίθα στα μάτια των παικτών μου

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ (12:00)

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2024 8:03

Η Εθνική μετρά αντίστροφα για τον δεύτερο αγώνα της, στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ, στη Λιλ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για τη μάχη... ζωής ή θανάτου με την Ισπανία, σήμερα, Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο Σπανούλης εξήγησε πως η Εθνική έχει κάνει εξαιρετική προετοιμασία για το ματς με τη «Φούρια Ρόχα» και δήλωσε πίστη στις ικανότητες των Ελλήνων διεθνών. «Βλέποντας την ομάδα καθημερινά και ζώντας τη, βλέποντας την πίστη, τη σπίθα στα μάτια τους, την ενέργεια και αυτό το εξαιρετικό κλίμα και τη χημεία που έχουμε, θυμάμαι τις δικές μας εποχές που παίζαμε έξω από τα σπίτια, που μιλούσαμε, γελούσαμε, μαζευόμασταν στα δωμάτια... Οι Εθνικές ομάδες είναι παρέα, αυτή η ευχαρίστηση, η υπερηφάνεια, που μαζευόμαστε όλοι μαζί και προσπαθούμε για την Ελλάδα μας», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.
Για την αντιμετώπιση του Λορένζο Μπράουν και πόσο σημαντική είναι για το σημερινό παιχνίδι επισήμανε: «Ο Λορένζο Μπράουν είναι ένας πάρα πολύ κομβικός παίκτης για το παιχνίδι της Ισπανίας. Και ο Γιουλ παίρνει πολλές ευθύνες. Υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες στην επίθεση, όπως ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ και ο Αλντάμα. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα η Ισπανία, αλλά σίγουρα ο Λορένζο Μπράουν είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass