Ερωτηματικό οι νεαροί…

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2024 12:23

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε έχει αποκτήσει 14 παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό, ενώ όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει και 15η μεταγραφή με πιθανή αυτή του Μεξικανού Γκαέλ Ακόστα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα.


Ερωτηματικό παραμένει όμως τι θα κάνουν κάποιοι από τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τη λαρισινή ομάδα ή που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ανανεωθεί η συνεργασία μαζί τους.
Μέχρι τώρα δύο νεαροί βρήκαν ποδοσφαιρική «στέγη», ο Κυριάκος Ζησούλης στον Πιερικό και ο Λάμπρος Αντωνόπουλος στην Κόρινθο.
Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο Δημήτρης Μιλτιάδης που θεωρείται ταλέντο, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και δεν ξέρουμε ποιες είναι οι προθέσεις της ΑΕΛ. Το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, ενώ το ίδιο μάλλον θα συμβεί -όπως αναφέρουν πληροφορίες- και με τον Νίκο Βλιώρα.
Για την τύχη του Μιχάλη Τσουμάνη δεν γνωρίζουμε κάτι, ενώ πιθανόν όσοι νεαροί παίκτες της ομάδας δεν συμμετέχουν στην Κ19 θα μείνουν ελεύθεροι. Η τύχη θα κριθεί τις επόμενες μέρες αφού ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις του.
Πάντως, θα μειωθούν σημαντικά…

 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΚΟΣΤΑ
Η ΑΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις για την υπόθεση του Ακόστα με στόχο να ενταχθεί στο δυναμικό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass