Μισή ώρα νωρίτερα θα ανοίξει την Κυριακή η δημοτική πισίνα

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2024 12:05

Μισή ώρα νωρίτερα θα ανοίξει η δημοτική πισίνα της Νεάπολης την ερχόμενη Κυριακή λόγω του καύσωνα και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί έως 20.30.


Η δημοτική πισίνα στη Νεάπολη Λάρισας με τις θερμοκρασίες που επικρατούν λειτουργεί ως μια «όαση δροσιάς» για τους πολίτες, προσφέροντας ανακούφιση κατά τη διάρκεια των καυτών ημερών του καλοκαιριού.
Ο Δήμος Λαρισαίων διαθέτει προσωπικό στην είσοδο για την υποδοχή και την εξυπηρέτησή σας, το οποίο είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο της εισόδου, την παροχή πληροφοριών και τους κανόνες λειτουργίας της πισίνας.
Επιπλέον στον χώρο της πισίνας υπάρχουν ναυαγοσώστες που επιβλέπουν συνεχώς για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των κολυμβητών. Η παρουσία των ναυαγοσωστών είναι απαραίτητη για την πρόληψη ατυχημάτων και για την παροχή άμεσης βοήθειας σε περίπτωση ανάγκης.
Το προσωπικό καθαριότητας φροντίζει να διατηρεί τους χώρους της πισίνας, τα αποδυτήρια, τις τουαλέτες σε άριστη κατάσταση.
Σημειώνεται ότι οι πισίνες ελέγχονται καθημερινά, ενώ τηρούνται όλοι οι σχετικοί κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.
Οι πολίτες μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια τις καλοκαιρινές μέρες, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και μπορούν να κολυμπήσουν στη μεγάλη πισίνα, ενώ η μικρή πισίνα είναι ιδανική για τα μικρά παιδιά.
Στη δημοτική πισίνα υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις για beach volley και ξυλορακέτα για το κοινό της πόλης. Οι ώρες λειτουργίας της πισίνας είναι από τις 11.30 έως 20.30 (Δευτέρα έως Κυριακή).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass