Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2024 11:19

Νέα διοίκηση στον Μαχητή Τερψιθέας

Νέα διοίκηση εκλέχθηκε στον Μαχητή Τερψιθέας που συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος: Βαγγέλης Γκάγκος, αντιπρόεδρος: Αστέριος Γεωργαντζιάς, γενικός γραμματέας: Αθανάσιος Αναστασίου, γενικός αρχηγός Βαγγέλης Γιαννούλας, ταμίας Αχιλλέας Γκουτζαμάνης, μέλη Τζιλάκας Αθανάσιος, Θεοχάρης Θωμάς, Νότας Δημήτρης.

 

Αναστολή λειτουργίας της πισίνας Τυρνάβου

Από τον Δήμο Τυρνάβου ανακοινώθηκε ότι αναστέλλεται η λειτουργία της πισίνας στο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Τυρνάβου, η οποία θα παραμείνει κλειστή από σήμερα Παρασκευή 19/07 έως και την Τρίτη 23/07/2024 προκειμένου να γίνει επισκευή του μηχανολογικού εξοπλισμού. Η πισίνα θα ανοίξει ξανά την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024.

 

Μπουρούσης και Αρβανίτης (;) μαζί με τον Παναγιώτη Φασούλα

Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» ανακοίνωσε χθες τη συμπόρευση του Παναγιώτη Φασούλα με τον Θεσσαλό Γιάννη Μπουρούση, στον αγώνα για τη νίκη ενόψει των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας.
Σε σχετική ανακοίνωση η συγκεκριμένη παράταξη αναφέρει μεταξύ άλλων: Οι «δίδυμοι πύργοι» του ελληνικού μπάσκετ, δύο πρώην αθλητές με τεράστια διαδρομή, ηγούνται του ψηφοδελτίου της νίκης, που σύντομα θα αρχίσει να αποκαλύπτεται στον κόσμο τού αθλήματος. Άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία του σπορ στην Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις για να ξανακάνουν το μπάσκετ «εθνικό μας σπορ». Ο Παναγιώτης κι ο Γιάννης συγκροτούν ένα «αχτύπητο δίδυμο». Η συμπόρευσή τους στέλνει μήνυμα ενότητας, στέλνει μήνυμα νίκης». Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του Λευτέρη Αρβανίτη, προέδρου της ΚΑΕ Άρης.

 

Κληρώνει για την Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου

Σήμερα (19/07-14:00) θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν, με συμμετοχή και της Ελλάδας που προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων, η κλήρωση του α’ και β’ γύρου των πλέι οφ, από τα οποία θα προκύψουν οι ομάδες που θα λάβουν τα 7 εναπομείναντα εισιτήρια της τελικής φάσης του EURO 2025.
Τη συμμετοχή στην τελική φάση, που θα πραγματοποιηθεί με 16 ομάδες στην Ελβετία (02-27 Ιουλίου 2025), έχουν εξασφαλίσει η διοργανώτρια χώρα και οι Δανία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία.
Τα παιχνίδια και των δύο γύρων των πλέι οφ θα είναι διπλά. Στην α’ φάση η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει μία από τις 8 ομάδες που κατέλαβαν την 3η και την 4η θέση στους ομίλους της League A, δηλαδή Αυστρία, Βέλγιο Τσεχία, Φινλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ιρλανδία, Σουηδία.
Οι ομάδες αυτές θα έχουν πλεονέκτημα έδρας, δηλαδή θα δώσουν τον δεύτερο αγώνα στο γήπεδό τους. Οι αγώνες του α΄ γύρου των πλέι οφ θα διεξαχθούν το διάστημα 23-29 Οκτωβρίου. Αντίστοιχα, για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, θα πρoκύψουν 6 ζευγάρια από τη League B.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον β΄ προκριματικό γύρο των πλέι οφ. Σε αυτήν θα συμμετάσχουν τα ζευγάρια που θα έχουν προκύψει από την κλήρωση του 1ου γύρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass