Μικρά Μεταγραφικά

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2024 11:00

Μεταγραφική επιτυχία με Κώστα Τσιάκο

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΟΝΝΩΝ

Μεταγραφική «βόμβα» στον Όλυμπο Γόννων, που κατάφερε να κάνει μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού με τον έμπειρο επιθετικό Κωνσταντίνο Τσιάκο.

Έναν δεινό σκόρερ που τα τελευταία πέντε χρόνια τερματίζει στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ της Α’ τοπικής κατηγορίας.

 

Στην Κόρινθο συνεχίζει ο Λάμπρος Αντωνόπουλος

Στην ομάδα της Κορίνθου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάμπρος Αντωνόπουλος.
Ο 19χρονος πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ υπέγραψε χθες στη νέα του ομάδα και θα είναι κανονικά στην έναρξη της προετοιμασίας στις 29 Ιουλίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής της Κορίνθου Πάρης Αδράλας τον υπολογίζει για βασικό στη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

 

Εξελέγη νέα διοίκηση στον Φαλανιακό

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ Ο Κ. ΛΥΓΟΥΡΑΣ

Η νέα διοίκηση της ομάδας του Φαλανιακού, που προέκυψε από τις εκλογές την Τρίτη (16/7), αποτελείται απ’ τους εξής:
Πρόεδρος: Λυγούρας Κώστας.
Μέλη Διοίκησης (κατά αλφαβητική σειρά): Βαρσάμης Νίκος, Γκόλτσιος Παναγιώτης, Ιγγλέζος Ιωάννης, Κακανούλιας Νίκος, Κολοβός Νικόλαος, Μπζιώτας Αθανάσιος, Ντανίκας Δημήτρης, Φραγκογούλας Βασίλης.
Μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής (κατά αλφαβητική σειρά): Καστανούλιας Αναστάσιος, Κολοβός Αντώνιος, Μπουφίκος Γιώργος.
*Τις επόμενες ημέρες το νέο Δ.Σ. του Φαλανιακού θα συγκροτηθεί σε σώμα για να οριστούν οι θέσεις των μελών.

 

Ο Π. Πατέτσιος στην Ανθούπολη

Τη σκυτάλη των μεταγραφών στην ομάδα της Ανθούπολης πήρε ο Παναγιώτης Πατέτσιος. Ο τερματοφύλακας που αγωνίζονταν στον Δωτιέα Αγιάς πραγματοποίησε πολύ καλό πρωτάθλημα με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της Ανθούπολης στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

 

Στη Λάρισα ‘88 ο Φώτης Μερτζανίδης

Συνεχίζοντας τις μεταγραφικές της κινήσεις προκειμένου να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ικανό να εκπληρώσει τους υψηλούς της στόχους, η Λάρισα ‘88 ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Φώτη Μερτζανίδη.
Ο 23χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στην Πελασγιώτιδα, ενώ κατά το παρελθόν έχει θητεύσει σε Αβέρωφ, Βούναινα και Αμύκλες Σπάρτης.

 

Στη Γιάννουλη ο Χατζηλιόντας

Τη φανέλα της Δήμητρας Γιάννουλης θα φορέσει τη νέα αγωνιστική σεζόν ο έμπειρος κεντρικός Ανδρέας Χατζηλιόντας που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας. Παράλληλα, τη συνεργασία του ανανέωσε ο Μάριος Καρέλας.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η διοίκηση της Γιάννουλης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού Ανδρέα Χατζηλιόντα. Του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά και είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα.
Επίσης, παραμένει ο 21χρονος ακραίος αμυντικός Καρέλας Μάριος».

 

«Εκλεισε» Θ. Κουσιά ο Α.Σ. Αβέρωφ Λάρισας 2022

Την απόκτηση του Θωμά Κουσιά ανακοίνωσε η διοίκηση του Α.Σ. Αβέρωφ Λάρισας 2022 ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας.

 

Τρεις ανανεώσεις στο Συκούριο

Την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές, τους Παναγιώτη Τόπη, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και Ξενοφών Καλογιάννη, ανακοίνωσε ο Κίσσαβος Συκουρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος ανακοινώνει ότι και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας ο αμυντικός Παναγιώτης Τόπης, ο επιθετικός Γιώργος Χριστοδουλόπουλος και ο μέσος Ξενοφών Καλογιάννης.
Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας υγεία προσωπική και οικογενειακή και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Συνεχίζει ο Οτι Φραχόλι στον Ιπποκράτη

Η διοίκηση του Ιπποκράτη εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:
«Πολλές οι αλλαγές που θα γίνουν φέτος στην ομάδα μας. Στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις και θα αφορούν το νέο διοικητικό πλάνο λειτουργίας της και τον νέο προπονητή με τον οποίο έχουμε συμφωνήσει και ήδη στρώνουμε τα πλάνα μας.
Σήμερα, όμως, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την παραμονή του εμβληματικού αρχηγού μας, Ότι Φραχόλι, ο οποίος μας το ξεκαθάρισε: Για πάντα Ιπποκράτης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass