Στο «βυσσινί» club του παραδείσου από χθες ο Θανάσης Τζιότζιος

* ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Κ17

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2024 12:38

Σε θλίψη βυθίστηκε η ΑΕΛ με την είδηση του πρόωρου χαμού του 18χρονου

μεσοεπιθετικού Θανάση Τζιότζιου, παίκτη της ΑΕΛ Κ17, που ενταφιάστηκε χθες στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας, ενώ η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου.
Ο εκλιπών πάλεψε για δύο χρόνια με τον καρκίνο, με τους συμπαίκτες του από την πρώτη στιγμή να του στέλνουν μήνυμα ζωής σε αγώνα που έδωσαν στα Γιάννενα και να του εύχονται να βγει νικητής από αυτή τη μάχη.
Δυστυχώς έφυγε χθες από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την ΑΕΛ, τους συμμαθητές του στο 7ο Γενικό Λύκειο Λάρισας, την οικογένειά του, αλλά και τους πολυάριθμους φίλους του.
Όσοι τον γνώριζαν μιλούσαν με κολακευτικά λόγια, ενώ χθες δεν έμεινε απαρατήρητο το στεφάνι του πρώην προπονητή του Θόδωρου Ελευθεριάδη που τον εκτίμησε για την αγωνιστική αξία του, αλλά και το ήθος του. Ήταν αυτός που τον επέλεξε για την ομάδα Κ17 όταν τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την Ακαδημία Ατρόμητοι Λάρισας και του είχε κάνει πρόταση -αν και μόλις 16 ετών τότε- ο Αχιλλέας Φαρσάλων.
Επίσης, στεφάνια έστειλαν η ΠΑΕ ΑΕΛ και η ερασιτεχνική ΑΕΛ.
Παρόντες μεταξύ άλλων στην κηδεία του ήταν ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Ανδριτσόπουλος (ο γιος του ήταν συμπαίκτης με τον Θανάση Τζιότζιο), η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Γαλλιού, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας, ο προπονητής Κώστας Νεμπεγλέρας, ο παλαίμαχος Δημήτρης Αβραμούλης και άλλοι...
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ μεταξύ άλλων ανέφερε:  «Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Θανάση Τζιότζιου που έφυγε χθες σε ηλικία 18 ετών μετά από άνιση μάχη που έδωσε το τελευταίο διάστημα. Ο Θανάσης Τζιότζιος φόρεσε τη βυσσινί φανέλα το 2022 όταν έγινε μέλος της Κ17 της ΑΕΛ. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:30 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας. Σύσσωμοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ παριστάμεθα στην οδύνη των οικείων, εκφράζοντάς τους τα θερμά μας συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του αγαπητού Θανάση», ενώ της Ερασιτεχνικής: «Το Σωματείο της ΑΕΛ με πόνο ψυχής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ποδοσφαιριστή της Ομάδας Νέων (Κ19) Αθανασίου Τζιότζιου ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή, πριν καν κλείσει τα δεκαοχτώ του χρόνια. Καλή δύναμη στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Τέλος, οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ ανέφεραν: «Καλό παράδεισο Θανάση, λεβέντη μας, όλοι μας θρηνούμε, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου...».
Το «βυσσινί» club του παραδείσου απέκτησε ένα ακόμα μέλος...

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass