Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Beach Volley στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2024 12:55

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διεξήχθησαν στην Ελασσόνα, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο, οι αγώνες Πρωταθλήματος Beach Volley Κεντρικής Ελλάδος «Junior Regional 2024».


Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.) υποδέχτηκαν 12 ομάδες κοριτσιών και αγοριών κατηγορίας Κ-17 από Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φάρσαλα, αλλά και αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ της Ελασσόνας.
Ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους, αλλά και τους αθλητές, τόσο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις όσο και το καταπράσινο τοπίο μέσα στο δάσος.
Στους αγώνες παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας, οι αντιδήμαρχοι κ. Αστέριος Δημουλάς, Έλενα Ταζέ και Γεώργιος Κατσιούρας, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Αστέριος Πατσιαούρας και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Μηνάς Ζαφειρίου. Τον συντονισμό των αγώνων από την πλευρά της Αντιδημαρχίας είχε η κ. Αγγελική Πνάκα.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν την πρώτη θέση προκρίνονται στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass