Εν αναμονή και νέων μεταγραφών στην ΑΕΛ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2024 12:45

Η ΑΕΛ συνεχίζει τις προσπάθειές της στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού με στόχο να ολοκληρώσεις τις κινήσεις της σύμφωνα με το βασικό της πλάνο για τη νέα σεζόν και με φόντο την έναρξη της προετοιμασίας.


Το ζητούμενο για τους «βυσσινί» και τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη είναι να συγκροτηθεί ένα ισχυρό αγωνιστικό σύνολο ικανό να εκπληρώσει τον πολυπόθητο στόχο της επιστροφής της ΑΕΛ στη μεγάλη Εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου.
Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι Αντώνης Τριμμάτης (25 ετών, επιθετικός από Ατρόμητο), Άγγελος Οικονόμου (29 ετών, μέσος, από Πανσερραϊκό), Παναγιώτης Μωραΐτης (27 ετών, σέντερ φορ από ΝΠΣ Βόλο), Κλέτον Περντρέου (29 ετών, τερματοφύλακας από Μακεδονικό), Ζαν Πιερ Μπαριέντος (34 ετών, μέσος από ΝΠΣ Βόλο), Γιάννης Πασάς (34 ετών, σέντερ φορ από Καλαμάτα), Τάσος Κρητικός (29 ετών, επιθετικός από Νίκη Βόλου), Νίκος Βαφέας (27 ετών, κεντρικός αμυντικός από Κηφισιά) και Παναγιώτης Παναγιωτίδης (26 ετών, ανασταλτικός μέσος από Νίκη Βόλου), συν τους νεαρούς που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής (ΑΕΛ U-17), ήτοι Νίκος Αβραμούλης, Κωνσταντίνος Γκρόζος, Βαγγέλης Γραββάνης και Δημήτρης Δημηνίκος.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από 18 έως 31 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» της Πτολεμαΐδας, ένα από τα πιο σύγχρονα και πληρέστερα αθλητικά κέντρα της Ελλάδας, ενώ παράλληλα έχει γίνει γνωστό το δυνατό φιλικό που θα δώσουν οι «βυσσινί» στις 6 Σεπτεμβρίου στο AEL FC Arena με την Κηφισιά, που τη νέα σεζόν 2024-2025 θα αγωνίζεται στη Superleague 2.

 

ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΦΕΣΗ
Εν τω μεταξύ το Όργανο Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του αφού εξέτασε τους σχετικούς φακέλους ενέκρινε τη χορήγηση άδειας καθώς έκανε δεκτές τις εφέσεις που υποβλήθηκαν από τις παρακάτω ομάδες της Super League 2:
«Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονικός Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία»
«Παναθλητικός Ομιλος Τρίγλιας Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία»
«ΠΑΕ Γ.Σ. Ηλιούπολης»
«Μουσικογυμναστικός Φιλοπροοδευτικός Αθλητικός Ομιλος Φιλάθλων Χαλάστρας Ο Καμπανιακός Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία».

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
Δέχεται ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου Nέων και ο Βασίλειος Γιωτόπουλος τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου Νέων την χρηματική ποινή των 200€. Επιβάλλει στον Βασίλειο Γιωτόπουλο χρηματική ποινή 1670€ (άρθρο 12, παρ. 5 του ΚΑΠ).
Δέχεται ότι η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής και οι Μιχαήλ Γιαννακίδης, Στράτος Ευγενίου τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής την χρηματική ποινή των 500€. Επιβάλλει σε καθέναν από τους Μιχαήλ Γιαννακίδη, Στράτο Ευγενίου α) τη χρηματική ποινή 2.500€ και β) την απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δυο αγωνιστικών ημερών (άρθρο 10, παρ. 1δ και 11 παρ 2 του Π.Κ.).
Δέχεται ότι η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλης τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής την συνολική χρηματική ποινή κατά συγχώνευση των 3250€ (άρθρο 15, παρ. 3Ια του ΠΚ / άρθρο 15 παρ 4α του Π.Κ.).
Δέχεται ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την χρηματική ποινή των 11.000€ (άρθρο 15, παρ. 4 του Π.Κ.).
Δέχεται ότι η ΠΑΕ Χανιά τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Χανιά την χρηματική ποινή των 1500€ (άρθρο 15, παρ. 3 Ιβ του Π.Κ.).
Δέχεται ότι η ΠΑΕ Καμπανιακός τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καμπανιακός την χρηματική ποινή των 1000€ (άρθρο 15, παρ. 3 Ια του Π.Κ.).
Δέχεται ότι η ΠΑΕ Διαγόρας τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Διαγόρας την συνολική χρηματική ποινή των 12.250€ (άρθρο 15, παρ. 3 ΙΙα του Π.Κ. /άρθρο 15 παρ. 4α του ΠΚ).
Δέχεται ότι η ΠΑΕ Αιγάλεω τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Αιγάλεω την χρηματική ποινή των 1000€ (άρθρο 15, παρ. 3 Ια του Π.Κ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass