Διεκδικεί την άνοδο που δικαιούται η ΕΑΛ!

Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΖΗΤAΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΠΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2024 12:31

Με αφορμή την κενή θέση που δημιουργήθηκε στην Pre League του βόλεϊ γυναικών, η ΕΑΛ απέστειλε επιστολή στην ΕΟΠΕ προκειμένου να μην υπάρξει καμία αδικία εις βάρος της, καθώς από τη στιγμή που τερμάτισε 2η στην κατηγορία του Βορείου Ομίλου της Α2 Εθνικής δικαιωματικά θα πρέπει να είναι η ομάδα που θα κληθεί να καλύψει το κενό στην παραπάνω κατηγορία.

Με την επιστολή της η ΕΑΛ επί της ουσίας καλεί την Ομοσπονδία να πράξει το αυτονόητο και το δίκαιο.
Αναλυτικά:
«Μετά την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. ότι οι «Αμαζόνες» ανέβηκαν στην Α1 Εθνική κατηγορία, θεωρήσαμε δεδομένο, ότι η θέση στην Pre League θα συμπληρωθεί από την ομάδα της Ε.Α.Λ., η οποία κατετάγη 2η στην κατηγορία του Βορείου ομίλου, καθότι συμμετείχε στον τελικό των Play Off του βορείου ομίλου.
Θεωρήσαμε ότι θα σεβαστείτε την ιστορία μας και την προσφορά της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια στο άθλημα του volley και θα αποφασίζατε το αυτονόητο βάσει της προκήρυξης και του Γενικού Κανονισμού της Ε.Ο.ΠΕ.
Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε για την πρόταση - από τον προπομπό, μέλους της Ε.Ο.ΠΕ. και πρόεδρο της ΕΠΕΣΘ - για άνοδο στην Pre League της «Νέας Γενιάς», με τη δικαιολογία της μη διατάραξης του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η «Νέα Γενιά» τερμάτισε στην 4η θέση στην τελική βαθμολογική κατάταξη της Α2 του Βορείου Ομίλου. Επίσης θυμίζουμε ότι η Ε.Α.Λ. τερμάτισε στη 2η θέση μετά τον τελικό αγώνα των Play Off με τον «Περσέα».
Με ποια αιτιολογία θα ανέβει (αν τελικά ισχύσει) η 4η ομάδα στην Pre Legue και όχι η 2η στην τελικής κατάταξης; Πώς μπορείτε με μια τέτοια απόφαση να βάλετε ταφόπλακα στο επαρχιακό βόλεϊ; Πώς είναι δυνατόν η Α1 κατηγορία και η Pre Legue να απαρτίζονται μόνο από ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης;
Πώς μπορείτε κύριοι της Ε.Ο.ΠΕ. να επικαλείστε ότι στηρίζετε τον αθλητισμό της επαρχίας, με τόσο κατάφωρα άδικες αποφάσεις; Πώς μπορείτε να επικαλείστε όποτε σας συμφέρει, ότι στηρίζετε τους αθλητές τις αθλήτριες και τους παράγοντες - όσοι απέμειναν - της επαρχίας; Πώς βοηθάτε την ανάπτυξη και την διάδοση του αθλήματος με αποφάσεις που αποκλείουν την επαρχία; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που δεν πληροί η ομάδα της Ε.Α.Λ. ώστε να μην της δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στην πιο πάνω κατηγορία;
Ακόμη και αν μιλήσουμε για Wild Card, η Ε.Α.Λ. έχει όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, ακόμη και έναντι της «Νέας Γενιάς». Το χειρότερο όμως από όλα κύριε Πρόεδρε και κύριοι του ΔΣ, είναι η αντιδικία που αναπτύσσεται μεταξύ των ομάδων και αυτό με δική σας ευθύνη και υπαιτιότητα.
Κύριε Πρόεδρε και κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν ζητάμε χάρη ούτε να αδικήσουμε κάποιο άλλο σωματείο για δικό μας όφελος, διεκδικούμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει, βάσει της προκήρυξης και των διαχρονικών δηλώσεων του προέδρου της Ομοσπονδίας για στήριξη των ομάδων της επαρχίας.
Ευελπιστώντας στη δίκαιη απόφασή σας» καταλήγει η επιστολή της ΕΑΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass