«Τέλος» η διοργάνωση για Πέδρι

Εναν μήνα εκτός δράσης με κάκωση στο γόνατο

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2024 7:14

Νοκ άουτ για τουλάχιστον έναν μήνα τέθηκε ο Πέδρι, μετά τον τραυματισμό του από μαρκάρισμα του Τόνι Κρόος, στα πρώτα λεπτά του προημιτελικού του Euro 2024, Γερμανία-Ισπανία.


Ως εκ τούτου ο διεθνής μέσος θα χάσει το υπόλοιπο τουρνουά. Οι αρχικές εξετάσεις που του έγιναν στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα της οκτάδας, έδειξαν μία κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο.
Μετά τα νέα τεστ που υποβλήθηκε, όμως, χθες το πρωί, προκειμένου να αξιολογηθεί επακριβώς η σοβαρότητα του τραυματισμού του, διαπιστώθηκε ότι ο διεθνής μέσος της Μπαρτσελόνα υπέστη κάκωση 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο του αριστερού του γονάτου. Όπερ θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης, αλλά δε θα επιστρέψει στην Ισπανία.
Ο νεαρός άσος θα παραμείνει στο προπονητικό κέντρο της «Ρόχα» για να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του στον ημιτελικό της 9ης Ιουλίου με τη Γαλλία.
Στην ανακοίνωση της RFEF (ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας) αναφέρονται τα εξής:
«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον Πέδρι Γκονζάλες, διαπιστώθηκε ότι ο παίκτης από τα Κανάρια Νησιά υπέστη κάκωση 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού του γονάτου.
Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει με τους συμπαίκτες του μέχρι το τέλος της διοργάνωσης απόλυτα συγκεντρωμένος στο ματς που ακολουθεί».

 

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΡΟΟΣ
Πάντως, ο «υπεύθυνος» για τον τραυματισμό του Πέδρι Τόνι Κρόος, εκτός από το «αντίο» που είπε χθες το πρωί στην Εθνική Γερμανίας, μέσα στο γράμμα που έγραψε δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη από τον Ισπανό: «Και ένα τελευταίο πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για μένα: Συγγνώμη και καλή ανάρρωση Πέδρι! Προφανώς δεν ήταν πρόθεσή μου να σε τραυματίσω. Γρήγορη ανάρρωση και ό,τι καλύτερο. Είσαι ένας μεγάλος παίκτης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γερμανός άσος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass