Νέα «βαριά» ήττα της ΑΕΚ με 4-1 από την Μπριζ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2024 10:33

Τη δεύτερη ήττα της στα φιλικά προετοιμασίας που δίνει εκτός Ελλάδας (προηγήθηκε το 6-0 από την Άλκμααρ) ενόψει της νέας περιόδου γνώρισε η ΑΕΚ, αυτήν τη φορά με 4-1 από την Κλαμπ Μπριζ, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια της.


Στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Βελγίου η ΑΕΚ ηττήθηκε 4-1, με τον Ματίας Αλμέιδα να δοκιμάζει αρκετά σχήματα και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες.
Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 12’, με τον Λιούμπιτσιτς άθελά του να ισοφαρίζει για την Μπριζ με αυτογκόλ μόλις ένα λεπτό αργότερα. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους οι Βέλγοι βρήκαν άλλα δύο γκολ με τους Γιούτγκλα και Ταλμπί.
Η ελληνική ομάδα είχε αρκετές καλές φάσεις για να μειώσει στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο φινάλε του παιχνιδιού η Μπριζ (έμεινε εκτός ο Τζόλης) βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Μπαρμπέρα.
Η ενδεκάδα της Ένωσης: Μπρινιόλι (76’ Θεοχάρης), Ρότα (76’ Ραντόνια), Χατζησαφί (76’ Κανελλόπουλος), Μουκουντί (33’ Πήλιος - 76’ Χρυσόπουλος), Μήτογλου (76’ Κοσίδης), Γιόνσον (76’ Ρουκουνάκης), Γαλανόπουλος (76’ Φοφανά), Ζίνι (76’ Κάτσικας), Ελίασον (46’ Άμραμπατ - 90’ Μαχαίρας), Λιούμπισιτς (46’ Μάνταλος), Γκαρσία (76’ Θεοδωρίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass