Πρεμιέρα σήμερα με Λεμεσό για τους Δασκάλους της Λάρισας

* ΣΤΟ 25ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ-ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2024 11:16

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του 25ου Πανελλήνιου-Παγκύπριου πρωταθλήματος

ποδοσφαίρου συλλόγων Α/θμιας εκπαίδευσης «25α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ» που διεξάγεται στην Καβάλα (οι αγώνες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 6 Ιουλίου). Στη διοργάνωση μετέχει και η ομάδα της Λάρισας η οποία φιλοδοξεί να διεκδικήσει το τρόπαιο.
Στη σημερινή πρεμιέρα του τουρνουά η Λάρισα αντιμετωπίζει στις 19:15 τη Λεμεσό στο πλαίσιο του Δ’ Ομίλου, ενώ το άλλο παιχνίδι του ομίλου θα διεξαχθεί στις 17:30 ανάμεσα στην Ημαθία και τη Ροδόπη.
Την αποστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας που μετέβη σήμερα στην Καβάλα αποτελούν οι Δημήτρης Παπαποστόλου (Πρόεδρος), Γιάννης Μυλωνάς (Γενικός Αρχηγός), Θεόδωρος Βουτυρίτσας (Προπονητής), Νίκος Νίκου (Φροντιστής / Οικονομικά), Νικόλαος Βίτκος, Γιώργος Κυρίτσης, Δημήτριος Βλαχόπουλος, Χρήστος Γκαλίτσιος, Ευθύμης Κακούσιος, Δημήτριος Μπουρίκας, Φώτης Χαλιαμάλιας, Δημήτριος Βολιώτης, Θωμάς Τριανταφυλλόπουλος, Ζήσης Κοτσίρας, Γιάννης Πίκλας, Δημήτρης Μπιτσαράς, Νίκος Φακίτσας, Πασχάλης Μπακαρτζής, Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Γιάννης Τζήκος, Στέλιος Παπαζήσης, Δημήτρης Καρακάνος, Γιώργος Μυλωνάς, Νικόλαος Μαράτος, Κωνσταντίνος Κατσάρας, Κωνσταντίνος Χατζής, Χρήστος Σπαθής, Κωνσταντίνος Πασιάς, Κωνσταντίνος Νίκου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα η Λάρισα έφτασε αήττητη στον τελικό, στον οποίο ωστόσο ηττήθηκε και τις δύο φορές στα πέναλτι από την Άρτα, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου. Φέτος ευελπιστεί να πετύχει τον στόχο της.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass