Εκλεισε Π. Μωραΐτη η ΑΕΛ

* Ο 27χρονος σέντερ φορ που αγωνιζόταν στη Super League με την ομάδα του Βολου υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2024 12:00

Μεταγραφών συνέχεια για την ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία μετά την αδειοδότηση που εξασφάλισε για τη νέα σεζόν κινείται πρόσω ολοταχώς για την επίτευξη των μεταγραφικών της στόχων. Μεταγραφικών στόχων που θα ενισχύσουν τους «βυσσινί» στον βαθμό που απαιτείται προκειμένου τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Super League 2 να πετύχουν την πολυπόθητη επιστροφή στη φυσική τους θέση, που είναι η Super League.


Τη σκυτάλη πήρε χθες ένας ικανότατος επιθετικός, ο 27χρονος Παναγιώτης Μωραΐτης, που αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα της Super League με την ομάδα του Βόλου και ο οποίος υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Μωραΐτη, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας ως τον Ιούνιο του 2026. Είναι 27 ετών, γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1997. Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έχει ύψος 1.80.
Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικό, Παναχαϊκή, Μπούντουσνοστ (Μαυροβούνιο) και Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία). Ο Μωραΐτης τη φετινή περίοδο αγωνιζόταν στη Super League με την ομάδα του Βόλου, με την οποία μέτρησε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και 5 γκολ. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στον στόχο της ανόδου στη Super League».
Ο χορός των μεταγραφών αναμένεται να συνεχιστεί για την ΑΕΛ, που προχωρά με σταθερά βήματα βάσει του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν με μεταγραφές ουσίας. Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις αναμένεται και ο Άγγελος Οικονόμου, ο οποίος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «βυσσινί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass