Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2024 9:38

Συνεχίζει ο Φ. Θεοχαρίδης στον Τοξότη Λάρισας

ΣΤΙΣ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Στον πάγκο του Τοξότη Λάρισας θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Φίλιππος Θεοχαρίδης καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.


Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
«Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Φίλιππο Θεοχαρίδη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Την προηγούμενη χρονιά ο κ. Θεοχαρίδης έφερε εις πέρας τον στόχο της διοίκησης να τερματίσει η νεοεισερχόμενη ομάδα στην πρώτη πεντάδα της Β΄ κατηγορίας. Φέτος το νέο στοίχημα διοίκησης και προπονητή είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, μιας και το ρόστερ της ομάδας ποιοτικά και αριθμητικά είναι σε υψηλό επίπεδο.
Διοίκηση και προπονητής αποφάσισαν την έναρξη της προετοιμασίας στις 19-08-2024 και σύντομα θα ανακοινώσουν τις νέες μεταγραφές που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του φετινού στόχου».

 

Νέος πρόεδρος στον ΠΟΕ ο Μάκης Ράπτης

Νέα διοίκηση προέκυψε στον Π.Ο. Ελασσόνας μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Μάκης Ράπτης, ενώ τα υπόλοιπα μέλη που εκλέχτηκαν είναι τα εξής:
Άλκης Χατζηβασίλης, Δημήτρης Τσιάτσικας, Ανδρέας Κονδυλόπουλος, Χρήστος Μπόντης, Παναγιώτης Μωυσίδης, Γιάννης Λύτρας, Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης, Γιάννης Ζέρβας, Τάσος Δατσογιάννης, Παντελής Τσακίρης, Περικλής Τσιόγκας, Μίλτος Νίκου.
Αναπληρωματικά μέλη: Λευτέρης Χατζηβασίλης, Νίκος Βαλιώτης, Eraldi Kushtia, Γιώργος Ουσταμπασίδης, Όλγα Κατσηγιάννη.
Η νέα διοίκηση του συλλόγου της Ελασσόνας θα συνεδριάσει τις προσεχείς ημέρες για την κατανομή των αξιωμάτων, όπως προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου.
Στις πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης είναι να γίνουν το επόμενο διάστημα συναντήσεις με τις τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες, με σκοπό την αμοιβαία συνεργασία και την προώθηση των ταλέντων της περιοχής.

 

Στην Εθνική παίδων μπάσκετ ο Γ. Λιάμπος του Ν. Κεραυνού

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής παίδων, Γιάννης Καλαμπόκης, κάλεσε 15 παίκτες, μεταξύ των οποίων και τον Γιώργο Λιάμπο του Νέου Κεραυνού, στην προετοιμασία, η οποία θα αρχίσει στις 4 Ιουλίου στην Πορταριά, ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωμπάσκετ (U16).
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλαμπόκης κάλεσε τους εξής παίκτες:
Ηλίας Χαϊδεμένος (Περιστέρι), Αλέξανδρος Τσώνης (Δούκας), Χρήστος Βενετίδης (Άρης), Βασίλης Χαρτώνας (ΔΕΚΑ), Βασίλης Ιωάννου (Πανερυθραϊκός), Αντώνης Μανωλιτσάκης (Προμηθέας Π.), Δημήτρης Σταμούλος (Ανδρογέας), Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου (Άρης), Παύλος Πεταλωτής (Άρης), Αλέξανδρος Θωμάκος (Πανιώνιος), Θεόδωρος Παπανικολάου (Παναθηναϊκός), Γεράσιμος Αλέξης Παγουλάτος (Ολυμπιακός), Θανάσης Ασημένιος (Λεόντειος), Αλέξανδρος Τζέιμς Σκληρός (Προμηθέας Π.), Γιώργος Λιάμπος (Νέος Κεραυνός), Χαράλαμπος Μπιλιώνης (ΠΑΟΚ), Ευστράτιος Μπαρμπαγιάννης (Μίλων).

 

Περίπτωση «Ελ Αραμπί» εξετάζει η ΑΕΚ

Περίπτωση... Ελ Αραμπί θυμίζει ο Αλγερινός Μπαγκντάντ Μπουνετζάντ, που εξετάζει η ΑΕΚ και ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια πρωταγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Σάαντ, έχοντας σημειώσει 202 γκολ σε 231 αγώνες!
Η περίπτωσή του είναι πανομοιότυπη με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας σε ηλικία 32 ετών, ακριβώς όσο είναι τώρα ο Μπουνετζάντ.
Δεινός σκόρερ, βασικός στην εθνική ομάδα της χώρας του και «εθισμένος» στον πρωταθλητισμό, καθώς τα τελευταία έξι χρόνια έχει τέσσερα πρωταθλήματα και τρία κύπελλα με την Αλ Σάαντ.
Αναδείχθηκε τρεις φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με πιο εμβληματική τη σεζόν 2018/19 όταν πέτυχε 39 γκολ σε 22 αγώνες.
Ήταν η τελευταία χρονιά στην οποία «συνυπήρξε» με τον Ελ Αραμπί ο οποίος ήταν τρίτος σκόρερ με 26 γκολ, φορώντας τη φανέλα της Αλ Ντουχαϊλ.
Επίσης, ο Αλγερινός ήταν πρώτος σκόρερ του αφρικανικού Champions League με 13 γκολ το 2018, έτος στο οποίο αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη χώρα του.
Με την εθνική Αλγερίας, με την οποία έχει 61 συμμετοχές και 25 γκολ, κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2019.
Πριν πάρει τον δρόμο για την Ασία, είχε προλάβει να κατακτήσει δύο τίτλους στην πατρίδα του με την Ετουάλ Σαέλ το 2014 και το 2015, ενώ την πρώτη από αυτές της χρονιές ήταν και πρώτος σκόρερ της Λίγκας.

 

Με Γιώργο Μπαρτζώκα έως το 2026 ο Ολυμπιακός

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, αποτελούσε προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφούς Αγγελόπουλους. Μετά την κατάκτηση του Super Cup Ελλάδας και του Κυπέλλου Ελλάδας, την 3η θέση στη Euroleague και τη 2η στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έκαναν πρόταση στον Γιώργο Μπαρτζώκα να παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας του Πειραιά. Ο Μπαρτζώκας, ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε τον τίτλο της Euroleague (σ.σ. το 2013 με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο) είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη και χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Πλέον, ο Μπαρτζώκας γίνεται ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται:
«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής, ο οποίος έχει οδηγήσει την ομάδα μας στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2013 και του Διηπειρωτικού, σε τρία σερί φάιναλ φορ (Βελιγράδι 2022, Κάουνας 2023, Βερολίνο 2024), στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ελλάδος (2022, 2023), τριών Κυπέλλων Ελλάδος (2022, 2023 2024), καθώς και δύο Super Cup (2022, 2023) -και πλέον βάζει πλώρη για νέες επιτυχίες-, είναι ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού!».

 

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις

11:05    COSMOTE SPORT 5 HD    MotoGP 2024    Motul TT Assen - 2ες Ελεύθερες Δοκιμές
11:45    COSMOTE SPORT 5 HD    MotoGP 2024    Motul TT Assen - Κατατακτήριες Δοκιμές
13:30    ΑΝΤ1+    Formula 1 Red Bull Ring Sprint    Μηχανοκίνητα
15:45    COSMOTE SPORT 5 HD    MotoGP 2024    Motul TT Assen - Tissot Sprint
17:00    ΑΝΤ1+    Formula 1 Red Bull Ring Qualifying    Μηχανοκίνητα
19:00    ΕΡΤ1    Ελβετία - Ιταλία    UEFA Euro 2024
19:00    COSMOTE SPORT 4 HD        NBA on Fire 2023-24
19:00    ΕΡΤ3        Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου
19:00    COSMOTE SPORT 1 HD    Παναθηναϊκός - Ουνιόν Χάουζ    Φιλικός Αγώνας
22:00    ΕΡΤ1    Γερμανία - Δανία    UEFA Euro 2024

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass