Πράσινο φως για μεταγραφές

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2024 13:40

Ευχάριστα είναι τα νέα για την ΑΕΛ σχετικά με την αδειοδότηση

ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι «βυσσινί» πήραν την πολυπόθητη αδειοδότηση και πλέον έχουν το πράσινο φως για τις μεταγραφές που θέλουν να κάνουν με βάση το πλάνο τους. Μετά από τρία χρόνια οι μεταγραφικοί περιορισμοί αίρονται και ως εκ τούτου η ομάδα μπορεί να προχωρήσει ανεμπόδιστη στην επίτευξη των στόχων της.
Αυτό σημαίνει σε πρώτη φάση ότι οι Πεντρέου και Άγγελος Οικονόμου (29 ετών μέσος που πέρυσι ήταν στον Πανσερραϊκό) με τους οποίους οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επέλθει συμφωνία θα πάρουν τη σκυτάλη των μεταγραφικών κινήσεων στους «βυσσινί», ενώ στο «στόχαστρο» βρίσκεται και ο 34χρονος Ουρουγουανός χαφ Μπαριέντος που έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο. Παράλληλα η ΑΕΛ ψάχνει δύο μπακ, ένα αμυντικό χαφ και έναν πλάγιο επιθετικό. Το σίγουρο είναι ότι ο μεταγραφικό σχεδιασμός προχωράει και αναμένονται να «σκάσουν» μεταγραφικές «βόμβες» τις επόμενες ημέρες.Η ΑΠΟΦΑΣΗ
«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 2) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 στις ΠΑΕ:
1. ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
2. ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (Super League 2) για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 στις ΠΑΕ:
1. ΠΑΕ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ 1965
2. ΠΑΕ Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019
3. ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε.
4. ΠΑΕ Α.Ο. ΑΡΧΑΝΩΝ «Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ»
5. ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904
6. ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (ΑΕΛ)
7. ΠΑΕ ΓΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924
8. ΠΑΕ Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
Απορρίπτει την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (Super League 2) στις ΠΑΕ:
1. ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. CITY 1931
2. ΠΑΕ Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
3. ΠΑΕ Μ.Φ.Α.Ο.Φ. ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ Ο ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
4. ΠΑΕ ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
5. ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905
6. ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους».
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΛ
Μια ακόμα αποχώρηση από την ΠΑΕ ΑΕΛ καταγράφηκε και αφορά στον Γιώργο Ζαχαρή, που είχε το πόστο του υπεύθυνου φυσικοθεραπευτή. Μέσω του προσωπικού του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε την ΑΕΛ. Αναλυτικά η ανάρτησή του: «2009-2024. Μετά από σχεδόν 15 χρόνια αποχωρώ από τη θέση του υπευθύνου φυσικοθεραπευτή της ομάδας. Ευχαριστώ την ΑΕΛ για το ταξίδι. Την ευχαριστώ για όσα από αυτά τα χρόνια μου έδειξε απλόχερα τον σεβασμό, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΛ για την αγάπη τους».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΘΥΡΑΣ 1»
Με αφορμή την αποχώρηση του Γιώργου Ζαχαρή η «Θύρα 1» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Πριν λίγες ώρες πληροφορηθήκαμε την αποχώρηση του Γιώργου Ζαχαρή από την ΠΑΕ, υπεύθυνου φυσικοθεραπευτή της Ομάδας επί συναπτά 15 χρόνια. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλύτερα από όλους μας τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτήν την κίνηση, ωστόσο εμείς δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε δημόσια ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο πρόσωπό του για την τεράστια προσφορά του στο τμήμα ποδοσφαίρου. Προσφορά που δεν φτάνει 1 αλλά ούτε 100 σελίδες για να αποτυπωθεί, από έναν άνθρωπο που ζει και αναπνέει για την ΑΕΛ, που με την παρουσία του και μόνο όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στην Ομάδα τιμά όλους εμάς που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η ΑΕΛ σε κάθε πόστο, σε κάθε επίπεδο, για να γίνεται συνεχώς ακόμα πιο ΜΕΓΑΛΗ!
Γιώργο καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις στην καριέρα σου, και ελπίζουμε κάποια στιγμή να επιστρέψεις πάλι εκεί που ανήκεις... Εις το επανιδείν!».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass