Ενα διήμερο γεμάτο μπάσκετ στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «3x3 STREET BASKETBALL»

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2024 12:39

Ολοκληρώθηκε στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας το «4o 3x3 Street Basketball».

Το τουρνουά ταξίδεψε στη Λαμία 20-21/4, στο Άργος 11-12/5, στο Μεσολόγγι 18-19/5, τέταρτη στάση ήταν η Λάρισα 22-23/6 και θα συνεχίσει σε Τρίπολη 29-30/6 και Κατερίνη 13-14/7.
Το τουρνουά διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και συνδιοργανωτής ήταν ο Δήμος Λαρισαίων, με την συμμετοχή 30 ομάδων και 118 αθλητών για την πόλη μας.
Οι θεατές απόλαυσαν συναρπαστικούς αγώνες, με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το παρών στους αγώνες έδωσαν ο κ. Γερογιώκας Ηρακλής, αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, ο κ. Νάσος Μίζιος, καθηγ. Φ.Α. και ομοσπονδιακός προπονητής καλαθοσφαίρισης και η κα Έλενα Ζήλου, προϊσταμένη τμήματος Αθλητισμού και Κοινωνικών Δράσεων.
Οι νικητές ανά κατηγορία:
MEN U18
1. Gamblers. 2. Wonderkids. 3. Δωδεκάευροι. Την απονομή την έκανε ο κ. Αγορίτσας Χρήστος, πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
MEN +18
1. Hookan 24. 2. Λούζερς.3. 3x3 Bitola. Την απονομή την έκανε ο κ. Ζώης Άρης, μέλος του Δ.Σ. του Κεντρικού Γραφείου της FIBA και Α’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας. Η ομάδα Hookan 24 έκανε το 4/4 στην κατηγορία των Ανδρών 18+, έχοντας νικήσει όλες τις φετινές διοργανώσεις. Την υγειονομική κάλυψη του τουρνουά είχε η ΕΟΔΥΑ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass