7η Διεθνής Εβδομάδα Επιμόρφωσης Erasmus+ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2024 10:23

Στο Εντατικό Πρόγραμμα Μικτής Κινητικότητας (Blended Intense Program) που διοργάνωσε το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετείχε το γραφείο φυσικής αγωγής στα πλαίσια της 7η Διεθνής Εβδομάδα Επιμόρφωσης Erasmus+


Οι επισκέπτες εκτός από τη γνωριμία τους με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τον τρόπο λειτουργίας του, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το πολιτισμό της χώρας μας, αλλά και να μας προβάλουν τον πολιτισμό τους.
Έτσι το γραφείο φυσικής αγωγής έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν το άθλημα τις τοξοβολίας με βιωματικό τρόπο. Επίσης εθελοντική ομάδα του ιδρύματος, παρουσίασε στο κλειστό γυμναστήριο το παραολυμπιακό άθλημα του goal ball και στη συνέχεια οι επισκέπτες έπαιξαν και οι ίδιοι δηλώνοντας πολύ ικανοποιημένοι και ευαίσθητη.
Η χορευτική ομάδα του Πανεπιστημίου παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της χώρας μας. Στη συνέχεια οι κάθε χώρα παρουσίασε ένα βίντεο για τον πολιτισμό της χώρας τους και το πανεπιστήμιο. Έλληνες και επισκέπτες φοιτητές έγιναν ένα χορεύοντας χορούς της κάθε χώρας όλοι μαζί.
Συμμετείχαν φοιτητές και καθηγητές από Πανεπιστήμια του Καναδά, της Κύπρου, της Λιθουανίας, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Μολδαβίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Σερβίας και φιλοξενήθηκαν στη Λάρισα.
Η δράση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την εξωστρέφεια τόσο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όσο και των επιχειρήσεων, αλλά και της πόλης γενικότερα. Απώτερος στόχος του είναι η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου και επιχειρήσεων στην περιοχή μας και η δημιουργία αμοιβαία επωφελούς σχέσης.
Οι δράσεις υλοποιούνται με την υποστήριξη του Γραφείου Erasmus του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και ειδικά στους διοργανωτές και εθελοντές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass