ΑΕΛ:

Τελειώνει με αδειοδότηση ή παράταση αγωνίας;

ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΨΑΧΝΕΙ ΔΥΟ ΜΠΑΚ, ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2024 12:05

Του Σωτ. Κέλλα

Σήμερα τελειώνει το θέμα αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ ή θα υπάρξει παράταση αγωνίας; Η συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων είναι σημαντική για την ΑΕΛ όπου περιμένει να πάρει το «πράσινο φώς» για την αδειοδότησή της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη χειρότερη περίπτωση αν λείπουν κάποια δικαιολογητικά να υπάρξει προθεσμία για να τακτοποιηθούν.


Για πρώτη φορά υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι θα αρθούν οι μεταγραφικοί περιορισμοί, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με παίκτες.
Υπομονή μέχρι αργά σήμερα το βράδυ όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των βασικών ανταγωνιστών ο Π.Ο.Τ. Ηρακλής δύσκολα θα πάρει αδειοδότηση.
Στο μεταξύ η προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΛ  θα γίνει από 18-31 Αυγούστου σε αθλητικό κέντρο της Πτολεμαΐδας (Παντελίδης) και η ομάδα θα ταξιδέψει στη συγκεκριμένη τοποθεσία για πρώτη φορά.
Τ ο αθλητικό κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» αποτελεί ένα σύγχρονο και πλήρες κέντρο στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2021 και αποτελείται από δύο ιδιόκτητα γήπεδα διαστάσεων 85x80 και 100x65 εντός του χώρου του ξενοδοχείου.
Υπάρχει άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο στον χώρο του ξενοδοχείου. Επαγγελματικά όργανα γυμναστικής που καλύπτουν τις ανάγκες εκγύμνασης. Ελλειπτικά, κωπηλατικά μηχανήματα, επαγγελματικοί διάδρομοι, αλλά και όλα τα μικρά και μεγάλα αξεσουάρ που απαιτούνται για την προετοιμασία μιας ομάδας.
ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ,
ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία με τους Πεντρέου , Άγγελο Οικονόμου αλλά και τον 34χρονο Ουρουγουανό χαφ Μπαριέντος που έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο, έπειτα από τέσσερα χρόνια αποχώρησε. Ο Μπαριέντος έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕΛ και αναμένεται για πρώτη φορά να αγωνιστεί στην Super League 2.
Όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές αφού οι «βυσσινί» ψάχνουν δύο μπακ, ένα αμυντικό χαφ και έναν πλάγιο επιθετικό.
Αυτή τη στιγμή θεωρούν ότι υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα και με δεδομένο ότι στις περισσότερες θέσεις υπάρχει πληρότητα, δεν δείχνουν να βιάζονται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass