Εξαιρετική η ΑΕΛ Κ-12 σε διεθνές τουρνουά

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2024 12:45

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Κ-12 της ΑΕΛ στο τριήμερο τουρνουά «Football Mind Elite» που διεξήχθη στην Πιερία.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θανάση Κυριλλίδη κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για την εξωαγωνιστική τους παρουσία και συμπεριφορά όσο και για την αγωνιστική τους εικόνα που ήταν πραγματικά εξαίσια.
Συγκεκριμένα, σε σύνολο 56 ομάδων στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 12 ετών, η ΑΕΛ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά (φάση των «8») έχοντας προκριθεί από δύο διαδοχικές φάσεις ομίλων, μένοντας εκτός ημιτελικού στη διαδικασία των πέναλτι μετά το ισόπαλο 1-1 στον συγκλονιστικό προημιτελικό με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Λιντς Γιουνάιτεντ επικρατώντας στον τελικό της ΑΕΚ με σκορ 3-0 (στη δεύτερη φάση των ομίλων η ΑΕΛ είχε αναμετρηθεί με του Άγγλους
χάνοντας με 2-0).
Το υψηλό επίπεδο ομάδων της διοργάνωσης (Ερυθρός Αστέρας, Λιντς, Λα Κορούνια, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Πανσερραϊκός, ΝΠΣ Βόλος, ομάδες Α΄ Εθνικής Ουγγαρίας, Σκοπίων, Βουλγαρίας κ.ά.) έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές της ΑΕΛ να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου και να γνωρίσουν κουλτούρες και συνήθειες άλλων ευρωπαϊκών κρατών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass