Θ. Μπασδέκης: Ενας ακόμα Λαρισαίος στη «φαρέτρα» της Εθνικής Μπάσκετ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2024 12:16

Εκτός από τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δήμο Ντικούδη, ένας ακόμα Λαρισαίος,

ο Θανάσης Μπασδέκης, συμμετέχει στην προσπάθεια της Εθνικής Μπάσκετ να κερδίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Θανάσης Μπασδέκης (αδερφός του γνωστού Λαρισαίου χειρουργού ορθοπεδικού Γιώργου Μπασδέκη), με μεγάλη εμπειρία στο sports marketing και έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε νευραλγικές θέσεις, έχει αναλάβει τον ρόλο του venue manager για λογαριασμό της Ε.Ο.Κ., με έμφαση στη συνεργασία με την ομάδα της Ομοσπονδίας, που στόχο έχει -εκτός από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς- να διοργανώσει το προολυμπιακό, διοργάνωση εφάμιλλη με τουρνουά παγκόσμιου επιπέδου.
Ο Θανάσης Μπασδέκης είναι founder/ιδιοκτήτης της BASELINE-Y, εταιρείας sports management & consulting, η οποία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες μελετημένης τοποθέτησης των brands μέσα στο sports environment.
ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ Ο ΑΒΔΑΛΑΣ
Ο Νεοκλής Αβδάλας ήταν ο πρώτος αθλητής που «κόπηκε» από την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το προολυμπιακό τουρνουά.
Ο φέρελπις 18χρονος γκαρντ ταξίδεψε μετά τη χθεσινή προπόνηση για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική Εφήβων, η οποία επίσης προετοιμάζεται ενόψει του Ευρωμπάσκετ.
Κατά συνέπεια η προετοιμασία του «μεγάλου» αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συνεχίζεται με 17 παίκτες. Χθες, Σάββατο, η «γαλανόλευκη» έκανε προπόνηση κι ας είχε προηγηθεί το φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία.
Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο τουρνουά «Ακρόπολις» που θα ξεκινήσει την Τρίτη (25/6) απέναντι στο Μαυροβούνιο και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (27/6) με τις Μπαχάμες.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass