ΑΕΛ

Παρέμειναν και τη νέα χρονιά Θαν. Παπαγεωργίου, Δημ. Στάμου

ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΘΩΜΑΪΔΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΑ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2024 13:00

Του Σωτ. Κέλλα
Παίκτης της ΑΕΛ θα είναι και τη νέα χρονιά ο Θανάσης Παπαγεωργίου (του έγινε πρόταση από την ομάδα να αναλάβει γενικός αρχηγός, αλλά ο ίδιος ζήτησε να προσφέρει ένα ακόμα χρόνο τις υπηρεσίες του) και ο Δημήτρης Στάμου.


Ο Θανάσης Παπαγεωργίου αυτή την περίοδο είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ΑΕΛ αφού φθάνει τις 145 (4 γκολ και 9 ασίστ), ενώ έχει παίξει στη μεγάλη κατηγορία 141 φορές όχι με τα χρώματα της ΑΕΛ αλλά με αυτά των Πανιωνίου, Ξάνθης, Πανθρακικού. Ο ποδοσφαιριστής είναι 37 χρονών (γεννήθηκε 9 Μαΐου 1987) παίζει δεξί μπακ και είναι μια φορά διεθνής με την ομάδα Κ19. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο αρχηγός της ΑΕΛ Θανάσης Παπαγεωργίου δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα για ακόμη μία σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους. Έχουμε μπροστά μας μία κομβική χρονιά και πρέπει όλοι μας να δώσουμε το 100%, ώστε η ΑΕΛ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».
Στον χορό των ανανεώσεων μπήκε και ο 33χρονος Δημήτρης Στάμου (γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1991) που θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο. Πέρυσι ο παίκτης αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια, ενώ την περίοδο που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό ήταν εμφανέστατη η απουσία του από την ομάδα.
Στα αξιοσημείωτα ότι έχει 57 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία με Κέρκυρα, Πλατανιά και Ηρακλή. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Δημήτρης Στάμου δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με την ΑΕΛ. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ξέρουμε ότι η επόμενη σεζόν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για όλους μας, καθώς η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία είναι μονόδρομος. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουμε σκληρά, χωρίς πολλά λόγια και να κάνουμε το παν ώστε η ΑΕΛ να πάρει τη θέση που της αξίζει στη Σούπερ Λίγκα».
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ;
Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν την αποχώρηση δύο παικτών, του Δημήτρη Θωμαϊδη (54 συμμετοχές με τους «βυσσινί» σε δύο χρόνια) και του Δημήτρη Μαυρία (91 συμμετοχές, 10 γκολ, 7 ασίστ).
ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΗΡΕ  ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αδειοδότησης για την ΑΕΛ υπάρχει …περιορισμός στις ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας παίκτης που έχει υπογράψει πήρε το συμβόλαιο μαζί του και η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί μόλις τελειώσει το σίριαλ της αδειοδότησης.

perdreu.jpg

Οριστική συμφωνία με τον Κλείτον Πεντρέου

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες η ΑΕΛ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον τερματοφύλακα Κλείτον Πεντρέου που θα ανακοινωθεί μόλις η ομάδα αδειοδοτηθεί. Πρόκειται για τον 29χρονο Αλβανό τερματοφύλακα του Μακεδονικού ύψους 1.91 που πέρυσι είχε 20 συμμετοχές, ενώ δέχθηκε συνολικά 21 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ακρίτα Κύπρου, στη Χιμπέρνιαν, στην Κρύσταλ Πάλας και στην Καρλσχάτον. Από τα Τίρανα που γεννήθηκε μετακόμισε στην Αθήνα σε ηλικία πέντε ετών και το 2012, μετακόμισε στην Αγγλία και είχε μια επιτυχημένη δοκιμή με την Μπρίστολ Σίτι, όπου εντάχθηκε στην ομάδα κάτω των 18 ετών αρχίζοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass