Σούπερ Στίνα με Μολδαβία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ - ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩTΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2024 11:00

Του Σωτ. Κέλλα
Μπορεί να είμαστε σε περίοδο διακοπών, αλλά αυτό για κάποιους δεν ισχύει… Και αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Ομάδες και ένας εξ αυτών είναι ο Μολδαβός Βίκτωρ Στίνα της ΑΕΛ.


Ο Στίνα αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο στο Κισινάου, όπου η ομάδα του κέρδισε με 3-2, ενώ ο ίδιος πέτυχε την ισοφάριση σε 2-2 που πανηγύρισε δεόντως.
Ο ποδοσφαιριστής της λαρισινής ομάδας, παρά την αγωνιστική απραξία, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται να βρεθεί σε υψηλό βαθμό ετοιμότητα τον Ιούλιο στη Λάρισα.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων έχουν ως εξής:
ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Αβράμ, Κράτσιουν, Μπαμπότσιο, Πόσμακ, Ρεβένκο, Ράτα, Ιονίτα (64’ Ποστολάτσι), Κοτσοκάρι (46’ Ρέαμπτσιουκ), Καλμάκοφ (64’ Στίνα), Μότπαν (46’ Νταμάσκαν), Νικολέσκου.
ΚΥΠΡΟΣ: Μολ, Γκόγκιτς, Κυπριανού (59’ Αρτυματάς), Παναγιώτου, Μαλεκκίδης, Σατσιάς, Κάστανος, Σπόλιαριτς (59’ Ανδρέου), Λοΐζου (54’ Χάμπος), Χρυσοστόμου (54’ Γαβριήλ), Πίττας.

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟ
Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος αναλαμβάνει γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ, «ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου και ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα στα ελληνικά πρωταθλήματα. Στη συνέχεια ξεκίνησε τη διαδρομή του ως manager παικτών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει με επιτυχία, παράγοντας σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό (Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα και Πανσερραϊκό). Έχει τελειώσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τουριστικές επιχειρήσεις και έχει πτυχίο sportmanager από το Πανεπιστήμιο της Κολωνίας».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολουθεί η ανακοίνωση για τη θέση του γενικού αρχηγού του 37χρονου Γιάννη Στάθη με θητεία σε Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης.

 

ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ;
Το Πρωτάθλημα της Super League 2 υπάρχει περίπτωση να γίνει σε δύο Ομίλους αν τελικά ο Αστέρας Τρίπολης κατεβάσει β’ ομάδα στην κατηγορία. Πάντως, στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε αρκετή κουβέντα για τον κανονισμό των β’ ομάδων, ο οποίος αναφέρει στο άρθρο 3, παρ. 1, ότι αν υποβιβαστούν, τότε αποκτούν δικαίωμα κάλυψής τους άλλες Β’ ΠΑΕ.
Η διοργανώτρια αρχή υποστηρίζει ότι για τις Β’ ΠΑΕ η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται το αργότερο έως την 30ή Ιουλίου εκάστου έτους, ενώ ομάδα β’ που υποβιβάζεται, δεν αντικαθίσταται από άλλη της SL1. Αυτή η τελευταία τροποποίηση η Λίγκα θέλει να έχει ισχύ από φέτος και για τον λόγο αυτόν θα προχωρήσει σε τηλεδιάσκεψη μία ημέρα πριν τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.
Σε ό,τι αφορά την προκήρυξη του νέου Πρωταθλήματος, αυτή θα εγκριθεί στο Δ.Σ. της 9ης Ιουλίου και μετά τη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την ίδια ημέρα. Ως τότε υπομονή…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass