Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2024 8:35

Φιλικό της Εθνικής σήμερα με τη Μάλτα

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι για τον σημερινό φιλικό αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Μάλτα στο Σάλτσμπουργκ (19:00 Γκρόντιγκ / ALPHA - Novasports Prime) οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μόνο από το εκδοτήριο του γηπέδου, που θα λειτουργήσει από τις 16:00 έως και το ημίχρονο.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Γενική είσοδος 15 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο 10 ευρώ (παιδιά ως 15 ετών, μαθητές/-τριες, φοιτητές/-τριες, συνταξιούχοι, ασκούμενοι και άτομα με αναπηρία). Για χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου κι έναν συνοδό τους, η είσοδος θα είναι δωρεάν.
Από αγωνιστικής πλευράς, με προπόνηση στο Borussia-Park συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον σημερινό αγώνα της με τη Μάλτα. Στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος έλειψε με προγραμματισμένη άδεια, ενώ από την αποστολή της Εθνικής αποδεσμεύτηκαν ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

 

Γεν. συνέλευση της Δήμητρας Γιάννουλης

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μεθαύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο της Γιάννουλης θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση της Δήμητρας με θέματα τα εξής:
1) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
2) Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
* Καλούνται οι φίλοι της ομάδας να δώσουν το «παρών» στη συνέλευση και να εκφράσουν τις απόψεις τους για το μέλλον της.

 

Γενική Συνέλευση στον Κεραυνό Δρυμού

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Σε γενική συνέλευση με θέμα το παρόν και το μέλλον της ομάδας καλούν ο πρόεδρος και τα μέλη της τελευταίας διοίκησης του Κεραυνού Δρυμού, στην οποία αναφέρουν τα εξής:
«Φίλες και φίλοι του Κεραυνού Δρυμού,
Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρόνια που μετά το διοικητικό αδιέξοδο συμπορευτήκαμε με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας Α.ΠΟ.ΕΛ.
Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη, αλλά στο τέλος η προσπάθεια ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Η ομάδα κατάφερε να σωθεί πολύ νωρίς στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, εκεί που όλοι την είχαν ξεγραμμένη βαθμολογικά, κάνοντας στον δεύτερο γύρο πρωταθλητισμό.
Πολλοί ήταν αυτοί που ήταν δύσπιστοι, άλλοι την αμφισβήτησαν, αλλά και πολλοί αυτοί που πίστεψαν σ’ αυτό το εγχείρημα και δικαιώθηκαν.
Η ομάδα, όμως, ανήκει στους φιλάθλους της, σ’ αυτούς που διαφωνούν, που δυσπιστούν, αλλά και αγωνιούν, σ’ αυτούς που αγαπούν και νοιάζονται για το μέλλον του Κεραυνού.
Σαν μέλη της τελευταίας διοίκησης του Κεραυνού Δρυμού ορίζουμε γενική συνέλευση και προσκαλούμε όλους αυτούς που αγαπούν πραγματικά τον Κεραυνό, τους απανταχού φίλους φιλάθλους, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, την Κυριακή 16/06/24 και ώρα 19:00, στα γραφεία του Μορφωτικού Συλλόγου, για να συζητήσουμε το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας, και γιατί όχι την προκήρυξη εκλογών, εφόσον υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν τη διοίκηση του Συλλόγου».

 

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στον Π.Ο. Ελασσόνας

Από τον Π.Ο. Ελασσόνας ανακοινώθηκε πως σήμερα, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του συλλόγου στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου της Ελασσόνας.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
Α) Διοικητικός Απολογισμός.
Β) Οικονομικός απολογισμός.
Γ) Προτάσεις και επερωτήσεις στο Δ.Σ.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου και όσοι/-ες επιθυμούν, να θέσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα τον Ντιέγκο Αλόνσο

Η εποχή του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησε κι επίσημα στον Παναθηναϊκό από χθες το μεσημέρι, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 49χρονο Ουρουγουανό τεχνικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, ενώ έχει προβλεφθεί κι οψιόν επέκτασης για τρίτο έτος. Οι δε αποδοχές του θα είναι λίγο πάνω απ’ τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.
Ο Αλόνσο θα παρουσιαστεί επίσημα απ’ τους «πράσινους» σήμερα Τρίτη (14:00), στο Νομισματικό Μουσείο (Πανεπιστημίου 10-12). Χθες το απόγευμα πήγε για πρώτη φορά στο «Γ. Καλαφάτης» και ξεναγήθηκε στον χώρο απ’ τον Γιάννη Παπαδημητρίου και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ενώ πραγματοποιήθηκαν και οι πρώτες συσκέψεις για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

 

Νέος προπονητής ο Χοακίν Γκόμεζ

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Η ΠΑΕ του Βόλου ανακοίνωσε χθες ότι ο 37χρονος Ισπανός Χοακίν Γκόμεζ είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Γκόμεζ ξεκίνησε την προπονητική από το 2010 ως προπονητής νέων και στη συνέχεια ήταν κυρίως βοηθός προπονητή και αναλυτής. Ως πρώτος προπονητής έχει υπηρετήσει στον πάγκο της Ελσίνκι και της Σεϊναγιόκι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την πρόσληψη του 37χρονου Ισπανού προπονητή Χοακίν Γκόμεζ, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Χοακίν Γκόμεζ στην οικογένειά της».

 

Ο Ηλιόπουλος διαδέχεται τον Μελισσανίδη στην ΑΕΚ

Κατά την παρουσίαση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, ο απερχόμενος Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε τα εξής: «Επέλεξα τον Μάριο γιατί ξέρω τις δυνατότητές του. Αισθάνομαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα έχει συνέχεια. Θα είμαι δίπλα του στα πρώτα του βήματα. Παραλαμβάνει μια ομάδα με υγεία, όλο το αθλητικό κέντρο, τα μουσεία μας και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας που θα επαναλάβω ότι ανήκει στον ερασιτέχνη. Μέσα σε όλη συμφωνία υπάρχει η δέσμευση ότι πρέπει να αποπερατώσει το αθλητικό μας κέντρο, το ξενοδοχείο και ό,τι άλλο χρειαστεί
Ας μην κρυβόμαστεμ αλλά… Και η ηλικία και η υγεία…
Όλα τα στελέχη είναι Ταλιμπάν και θα είναι δίπλα του γιατί όλη αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει και συνέχεια.
Ο προπονητής μας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Δε θα τολμούσα να κάνω κάτι χωρίς να τον ενημερώσω. Δε σας κρύβω ότι ο Αλμειδα έχει γνωρίσει ήδη τον κύριο Ηλιόπουλο».

 

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το πρόγραμμα των σημερινών αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως ακολούθως:

10:30    ΕΡΤ2        Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
12:00    COSMOTE SPORT 6 HD    ATP 250    2024 Στουτγκάρδη
13:30    ΕΡΤ2        Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
14:00    COSMOTE SPORT 6 HD    ATP 250    2024 Στουτγκάρδη
16:00    COSMOTE SPORT 6 HD    ATP 250    2024 Στουτγκάρδη
18:00    COSMOTE SPORT 6 HD    ATP 250    2024 Στουτγκάρδη
19:00    ALPHA και Novasports Prime    Μάλτα-Ελλάδα    Φιλικός Αγώνας
19:00    Novasports Start    Σαν Μαρίνο-Κύπρος    Φιλικός Αγώνας
20:00    ΕΡΤ2        Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
21:30    COSMOTE SPORT 8 HD    Αρμάνι Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια    Lega Basket Serie A
21:45    Novasports Prime    Πορτογαλία-Ιρλανδία    Φιλικός Αγώνας
22:00    ΕΡΤ2        Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass